Δ.Φ.Χ.: Ξεκίνησαν οι εργασίες προσωρινής αποκατάστασης του πρανούς του Ποδονίφτη

0

Από τον δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας λάβαμε τη παρακάτω ενημέρωση:

podonifthsΞεκίνησαν οι εργασίες προσωρινής αποκατάστασης του πρανούς του Ποδονίφτη μεταξύ των οδών Αγίας Ευφημίας και Δοξάτου. Το πρόβλημα ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2004 με την αρχικά μερική υποχώρηση του τοιχίου και στην συνέχεια με την ολοκληρωτική καταστροφή του, με συνέπεια τα τελευταία χρόνια να υπάρχουν έντονα πλημμυρικά φαινόμενα στην περιοχή. Η αποκατάσταση αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στον επόμενο μήνα.

Συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας προς  την Περιφέρεια Αττικής ώστε να δοθεί άμεσα μια ολοκληρωτική και μόνιμη λύση στο ρέμα του Ποδονίφτη με την οριοθέτηση και διευθέτηση του.

Προηγούμενο άρθροΓιορτή των παιδικών σταθμών της Ι. Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας (φωτογραφίες)
Επόμενο άρθροΕορτή Νεότητος Iεράς Μητρόπολης Nέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.