Εορτή Νεότητος Iεράς Μητρόπολης Nέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας

0

Επιτυχώς πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Ιουνίου η 21η εορτή νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας στον αύλειο χώρο των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Μάνεση στον Νέο Ηράκλειο Αττικής. Τα παιδιά από 6 ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο παρουσίασαν θεατρικό έργο, σύντομα κωμικά δρώμενα, τραγούδια παραδοσιακά και σύγχρονα και χορευτικά από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα συμμετείχαν η Ενορία Παναγίας Πρασίνου Λόφου Ηρακλείου, Αγίας Μαρίνης Νέας Φιλαδελφείας, Αγίας Τριάδος Ηρακλείου, Αγίου Γεωργίου Ηρακλείου, Αγίου Σπυρίδωνος Νέας Ιωνίας και Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Αλσουπόλεως και το μουσικό σχήμα “Αλκυονίς”.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ επαίνεσε τα παιδιά των κατηχητικών συντροφιών της Μητροπόλεώς, συνεχάρη τους υπευθύνους Ιερείς Νεότητος των Ενοριών που συμμετείχαν στην εορτή και τους συντελεστές της εορτής. Στην εκδήλωση παρέστη ο Δήμαρχος Νέου Ηρακλείου κ. Νικόλαος Μπάμπαλος, μαζί με Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους, ο Πρόεδρος των Εκπαιδευτηρίων Μάνεση, κ. Παναγιώτης Μάνεσης και πλήθος κόσμου που χειροκρότησε τα παιδιά της Μητροπόλεως.

Προηγούμενο άρθροΔ.Φ.Χ.: Ξεκίνησαν οι εργασίες προσωρινής αποκατάστασης του πρανούς του Ποδονίφτη
Επόμενο άρθροΒόλος: Αυτοκτόνησε ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας – Είχε πέσει σε κατάθλιψη το τελευταίο διάστημα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.