Γιορτή των παιδικών σταθμών της Ι. Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας (φωτογραφίες)

0

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εορτή των 3 Βρεφονηπιακών Σταθμών της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, η οποία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στην κεντρική Αίθουσα συνεδριάσεων της Τράπεζας Eurobank στη Νέα Ιωνία. Την εορτή παρουσίασαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο ο ερμηνευτής Ζαχαρίας Καρούνης και η ηθοποιός Χριστίνα Κουλουμπή.

Οι δυο παρουσιαστές συνόδευσαν τους μεγάλους πρωταγωνιστές της εορτής, τους μικρούς μαθητές των παιδικών σταθμών, σε τραγούδια, χορευτικά και σε ένα θεατρικό δρώμενο με πολλά μηνύματα.

Στην εορτή παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας καί φιλαδελφείας κ.κ. Γαβριήλ, ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Ηρακλής Γκότσης, ο Γενικός Διευθυντής Marketing της Τράπεζας Eurobank κ. Μιχαήλ Βλασταράκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Φιλαδελφείας κ. Γεώργιος Αράπογλου και πλήθος κόσμου που ήλθαν να θαυμάσουν και να χειροκροτήσουν τους μικρούς μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό των σχολείων.

Προηγούμενο άρθροΠΠΙΕΔ: Μουσικό Φεστιβάλ & Βράβευση μαθητών & καθηγητών την Κυριακή
Επόμενο άρθροΔ.Φ.Χ.: Ξεκίνησαν οι εργασίες προσωρινής αποκατάστασης του πρανούς του Ποδονίφτη
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.