Πάλι “έκλεισε” παράνομος οίκος ανοχής στη Νέα Φιλαδέλφεια…

2

oikos-anoxhs-nea-filadelfeia-paranomosΓια μία ακόμα φορά ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας μας ενημέρωσε ότι παράνομος οίκος ανοχής σφραγίστηκε, επανασφραγίστηκε κλπ…

Δυστυχώς όμως και παρά τις -φιλότιμες- προσπάθειες του δήμου,  οι “οίκοι” σφραγίζονται από την αστυνομία την ώρα της “επέμβασης” και μετά από λίγες ώρες ανοίγουν πάλι. Και το ίδιο σκηνικό γίνεται ξανά και ξανά… εδώ και τέσσερα χρόνια περίπου που άνοιξαν οι δύο παράνομοι “οίκοι”.

“Οίκοι” μέσα στις γειτονιές μας και δίπλα από σχολεία…

Το ερώτημα των κατοίκων: Είναι τόσο δύσκολο οι αρχές και ειδικά η αστυνομία να τους κλείσει μια για πάντα;;; Γιατί όσο παίζεται αυτό το “παιχνιδάκι” του “κλείνει – ανοίγει”, δίνεται αφορμή σε πολλούς να λένε για “ύποπτο” παρασκήνιο…

Η τελευταία ενημέρωση του Δήμου Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας:

“Επανασφράγιση οίκου ανοχής που λειτουργούσε παράνομα στην οδό Θεσσαλονίκης έγινε στις 19 Μαΐου, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από την Ελληνική Αστυνομία, με την προτροπή της Δημοτικής Αρχής, για το οριστικό κλείσιμο τους και την επίλυση του ζητήματος.”

Δείτε επίσης: Απομάχων Ν.Φ.: ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΟΣ ο «σφραγισμένος» παράνομος οίκος ανοχής (Φωτορεπορτάζ)

Προηγούμενο άρθροΜάχη για τη ζωή της δίνει η Ρωσίδα που χτυπήθηκε από τον κεραυνό στην Κνωσό
Επόμενο άρθρο29/05/1453: “Η Άλωση της Βασιλεύουσας” (Βίντεο-Ντοκιμαντέρ)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.