Απομάχων Ν.Φ.: ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΟΣ ο “σφραγισμένος” παράνομος οίκος ανοχής (Φωτορεπορτάζ)

0
Φωτογραφία αρχείου

FX-APOMAXON-OIKOS-ANOXHS-ANOIXTOSΤην Πέμπτη (05/03/15 – 16.14) το απόγευμα λάβαμε από τον δήμο Φιλαδέλφειας -Χαλκηδόνας ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους δημότες ότι: “Σφραγισμένοι και εκτός λειτουργίας είναι από τις αρχές της εβδομάδας οι παράνομοι οίκοι ανοχής, που βρίσκονταν στην περιοχή των Απομάχων (…)”

Λίγες ώρες αργότερα, συνεργάτης του Fx έκανε αυτοψία στην περιοχή που βρίσκεται ο παράνομος οίκος ανοχής (studio) της περιοχής των Απομάχων Νέας Φιλαδέλφειας. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που μας έστειλε, ο “οίκος” είναι ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΟΣ!!!

Καλό θα ήταν στο θέμα με τους παράνομους οίκους ανοχής να υπάρχει μια συγκράτηση ως προς τις ανακοινώσεις. Το θέμα δεν είναι τόσο απλό και ο δημότης της πόλης ΔΕΝ θα πρέπει να εφησυχάζει με “Ανακοινώσεις & Δελτία τύπου” (που στην ουσία δεν ισχύουν), πριν καν λυθεί οριστικά και αμετάκλητα το σοβαρότατο αυτό πρόβλημα

Δείτε παρακάτω παλαιότερα ρεπορτάζ του Fx…

Αποκλειστικό: «Το πρωί σφραγίζετε το βράδυ λειτουργεί» ….ο Οίκος ανοχής της οδού Σκρα στην Νέα Φιλαδέλφεια !

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Άνοιξε και νέος παράνομος οίκος ανοχής στην Νέα Φιλαδέλφεια σε απόσταση 50 μέτρων από το σχολείο…!

Προηγούμενο άρθροΧαλάει από τα δυτικά ο καιρός – Με βροχές το τριήμερο
Επόμενο άρθρο360 εκατ. ευρώ τόκους έχει καταβάλει η Ελλάδα στη Γερμανία
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.