Χαλάει από τα δυτικά ο καιρός – Με βροχές το τριήμερο

0

vroxes

Σταδιακή επιδείνωση του καιρού από τα βορειοδυτικά με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, προβλέπει για αύριο η ΕΜΥ. Οι βροχοπτώσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες ενώ οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης κυρίως στα νότια.

Αναλυτικά, ο καιρός στην Αττική θα παρουσιάσει  νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από σήμερα το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές που θα ενισχυθούν αύριο Παρασκευή και όλο το Σαββατοκύριακο. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 με σταδιακή ενίσχυση στα 5 με 6 και στα ανατολικά πιθανόν τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5 έως 16 βαθμούς κελσίου, ενώ το Σάββατο σταδιακά θα υποχωρήσει περισσότερο.

Προηγούμενο άρθροΜεγάλες οι συγκεντρώσεις των μεταλλωρύχων στα μεταλλεία Κασσάνδρας Χαλκιδικής
Επόμενο άρθροΑπομάχων Ν.Φ.: ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΟΣ ο “σφραγισμένος” παράνομος οίκος ανοχής (Φωτορεπορτάζ)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.