Μέρες Βιβλίου στο Παιδικό Μουσείο με ελεύθερη είσοδο

0

vivlia

Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο συμμετέχει στις εκδηλώσεις που διοργανώνει το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού με θέμα «Απρίλιος 2015-Μέρες βιβλίου», πραγματοποιώντας στις 15 Απριλίου, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Η Αθήνα λέει την ιστορία της».

Συγκεκριμένα, το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο θα πραγματοποιήσει το πρόγραμμα τις ώρες:

* 11:15-12:15 για παιδιά Α΄- Γ΄ Δημοτικού

* 12:30-13:30 για παιδιά Δ΄- ΣΤ΄ Δημοτικού

Μέσα από το πρόγραμμα, τα παιδιά ανακαλύπτουν την ιστορία της Αθήνας και των κατοίκων της με τη βοήθεια προσωπικών μαρτυριών, μύθων, παλιών ιστοριών. Παράλληλα, εξοικειώνονται με τη ζωή στα παλιά χρόνια, με την αρχιτεκτονική στο πέρασμα του χρόνου και με τα αντικείμενα του εκθέματος «Σοφίτα» στο Παιδικό Μουσείο, Τέλος, δημιουργούν τη δική τους ιστορία για τη «Σοφίτα».

Δηλώσεις συμμετοχής – πληροφορίες: 2103312995

Ελληνικό Παιδικό Μουσείο: Κυδαθηναίων 14 Πλάκα, τηλ. 210 3312995

H συμμετοχή στα εκπαιδευτικά προγράμματα είναι ελεύθερη.

ΠΗΓΗdikaiologitika.gr
Προηγούμενο άρθροΤο Πάσχα σε Ιερές Μονές των Μετεώρων
Επόμενο άρθροΜειώσεις προσωπικού στον ΟΑΕΔ Γερμανίας λόγω… χαμηλής ανεργίας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.