Βαρύ πένθος για την Καίτη Γκρέυ – Έχασε τα δυο αδέλφια της σε δυο μέρες

0

gkreu

Μια πολύ δύσκολη περίοδο περνά η Καίτη Γκρέυ μετά το χαμό των δυο αδελφών της…

Μπορεί να μην μεγάλωσαν μαζί, αλλά η Καίτη Γκρέυ τους υπεραγαπούσε. Ο λόγος για τα δυο βιολογικά της αδέλφια που έφυγαν από τη ζωή, με διαφορά μόλις ένα 24ωρο.

Η διάσημη Ελληνίδα ερμηνεύτρια, είχε υιοθετηθεί και μεγάλωσε χωριστά από τα βιολογικά της αδέλφια, αλλά όταν γνωρίστηκαν μετά από καιρό, αγαπήθηκαν πολύ. Ωστόσο, τώρα βιώνει μια μεγάλη απώλεια, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso.

Τα δυο αδέλφια της δεν είναι πια κοντά της. Πρώτα έφυγε από τη ζωή, η μεγάλη αδελφή της, Κατίνα και την επόμενη πέθανε ο μικρότερος αδελφός της Γιάννης, σκορπίζοντας τη θλίψη τόσο στην γιαγιά της Αγγελικής Ηλιάδη, όσο και στον μεγαλύτερο αδελφό της – με τον οποίο είναι πολύ δεμένη.

ΠΗΓΗtlife.gr
Προηγούμενο άρθροΔιευθυντής σούπερ μάρκετ παρενοχλούσε σεξουαλικά γυναίκες υπάλληλους
Επόμενο άρθροΝ.Φιλαδέλφεια: Διαβούλευση και Σχέδιο για τα τραπεζοκαθίσματα των καταστημάτων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.