Διευθυντής σούπερ μάρκετ παρενοχλούσε σεξουαλικά γυναίκες υπάλληλους

1

parenoxlisi

Έξι τουλάχιστον γυναίκες, οι οποίες εργάζονταν σε σούπερ μάρκετ στη Λάρνακα, υπήρξαν θύματα συστηματικής σεξουαλικής παρενόχλησης από τον 61χρονο διευθυντή τους.

Κάποιες από τις γυναίκες βρήκαν το θάρρος να κάνουν καταγγελία στις αστυνομικές αρχές, που συνέλαβαν τον διευθυντή.

Οι γυναίκες, 25 έως 50 ετών, κατέθεσαν ότι βίωναν τον τρόμο κάθε φορά που έπρεπε να πάνε σε μια αποθήκη ή σε κάποιο απόμερο σημείο του σούπερ μάρκετ, καθώς εμφανιζόταν αιφνιδίως ο διευθυντής και προσπαθούσε να τις γδύσει ή να τι φιλήσει.

Όταν μάλιστα αντιδρούσαν, τις απειλούσε ότι θα χάσουν τη δουλειά τους, αφού δεν θα μπορούσαν να αποδείξουν τίποτα καθώς δεν υπήρχαν μάρτυρες. Μάλιστα, μερικές από τις υπαλλήλους είχαν αναγκαστεί κατά καιρούς να παραιτηθούν και να εγκαταλείψουν την εργασία τους.

Πάντως, δύο από τις γυναίκες δεν προχώρησαν σε καταγγελία γιατί όπως ανέφεραν στην Αστυνομία, φοβόντουσαν για την αντίδραση των συζύγων τους έναντι του 61χρονου. Πάντως, ο ιδιοκτήτης της υπεραγοράς απέλυσε τον διευθυντή έπειτα τις καταγγελίες, ενώ η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΠλαφόν στα δάνεια των κομμάτων ετοιμάζει η κυβέρνηση – Επιχειρηματικό τραπεζικό απόρρητο τα δάνεια που πληρώνει ο Ελληνικός λαός
Επόμενο άρθροΒαρύ πένθος για την Καίτη Γκρέυ – Έχασε τα δυο αδέλφια της σε δυο μέρες
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.