“Το έστρωσε” στη Φιλαδέλφεια – Χιονιάς και την Τετάρτη – Πρόβλεψη καιρού…

0

5646465Χιόνια πέφτουν από το πρωί στην Αττική και από το μεσημέρι και στο κέντρο της Αθήνας.
Τοπικές χιονοπτώσεις και αυξημένες νεφώσεις σημειώνονται, επίσης, στα ορεινά και ημιορεινά όλης της νότιας και ανατολικής Ελλάδας και Κρήτης, σημειώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο μετεωρολόγος της ΕΜΥ Νίκος Καλαμαράς, ενώ οι άνεμοι στο Αιγαίο φτάνουν τα 10 μποφόρ.

Μάλιστα στη Νέα Φιλαδέλφεια από το απόγευμα της Τετάρτης το χιόνι έχει πυκνώσει και ‘ηδη άρχισε να το “στρώνει”.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ, η ίδια εικόνα θα διατηρηθεί και την Τετάρτη, ενώ κάποια βελτίωση του καιρού αναμένεται από την Πέμπτη, ιδιαίτερα λόγω της ύφεσης των ανέμων, που θα ξεκινήσει από την Τετάρτη το βράδυ

Στην Αττική, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Πάρνηθας από το ύψος του τελεφερίκ μέχρι το καζίνο, στην περιφερειακή οδό Πεντέλης – Ν. Μακρής, από το Σ.Ν. Πεντέλης 414 έως και διασταύρωση Αγ. Πέτρου, καθώς και στην λεωφόρο Χασιάς – Δερβενοχωρίων, στο ύψος Μονής Κλειστών, στο ρεύμα προς Δερβενοχώρια.

Παράλληλα, στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Θηβών, από το ύψος της περιοχής Φίχθι – Αγίας Σωτήρας έως την περιοχή Οινόη, ρεύμα προς Θήβα και στην επαρχιακή οδό Ελευσίνας – Θήβας, από 4ο χλμ. (περιοχή Μάνδρα), στο ρεύμα προς Θήβα, η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στα οχήματα.

Προηγούμενο άρθροΕυρωπαϊκή Κάρτα Νέων : Εργαλείο επικοινωνίας, πληροφόρησης, κινητικότητας και ψυχαγωγίας
Επόμενο άρθροΗΠΑ: 11χρονη κατηγορείται για φόνο αφού χτύπησε μέχρι θανάτου βρέφος 2 μηνών
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.