Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων : Εργαλείο επικοινωνίας, πληροφόρησης, κινητικότητας και ψυχαγωγίας

0

f80e38c953d810b978cfdb07a629780e_LΗ Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) προωθούν στην Ελλάδα ένα εργαλείο επικοινωνίας, πληροφόρησης, κινητικότητας και ψυχαγωγίας των νέων Ευρωπαίων πολιτών, την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων!

Είσαι νέος και ζεις στην Ευρώπη; Πήρες την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων; Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων: αυστηρά μόνο για νέους! Την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων μπορούν να αποκτήσουν όλοι οι νέοι, ηλικίας 13 – 30 ετών. Ισχύει για ένα χρόνο, στοιχίζει 10 ευρώ και μπορείς να την ανανεώνεις κάθε χρόνο μέχρι να κλείσεις τα 30. Πρόκειται για εκπτωτική και όχι πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Ανακάλυψε την Ευρώπη με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων! Με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων μπορείς να απολαμβάνεις ειδικά προνόμια και αγαθά τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε 38 χώρες του εξωτερικού!

Μπορείς να αποκτήσεις την κάρτα με τους παρακάτω 4 τρόπους:

Υποβολή της αίτησης online.

Αποστολή αίτησης με μία φωτογραφία (τύπου ταυτότητας) ταχυδρομικά στην παρακάτω διεύθυνση (κατέβασε την αίτηση σε μορφή .pdf εδώ):

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΡΤΑ ΝΕΩΝ: ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 & ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ, ΤΚ 11143, ΑΘΗΝΑ

(Για τους δύο παραπάνω τρόπους:

Η κάρτα επιδίδεται στη διεύθυνση που έχεις δηλώσει, με την αντικαταβολή του ποσού των 10 ευρώ στον υπάλληλο της Γενικής Ταχυδρομικής.

Αν απουσιάζεις, λαμβάνεις ειδοποίηση – έντυπη/ μέσω μηνύματος SMS/ τηλεφωνικώς – και την παραλαμβάνεις από το πλησιέστερο κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής, καταβάλλοντας το ποσό των 10 ευρώ.

Σε περίπτωση που δεν παραλάβεις την κάρτα εντός του προβλεπόμενου διαστήματος, ο φορέας μας δεν θα προχωρά σε επαναποστολή εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων.)

Επίσκεψη στα γραφεία του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (Αχαρνών 417 & Κοκκινάκη, ΤΚ 11134, Αθήνα, πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ Αγ. Ελευθέριος) και επί τόπου απόκτηση της κάρτας, έχοντας μαζί σου: μια πρόσφατη φωτογραφία (τύπου ταυτότητας), την ταυτότητά σου (Η πληρωμή της συνδρομής θα πραγματοποιείται σε υποκατάστημα τραπέζης Πειραιώς, πλησίον των γραφείων, Δευτέρα έως Πέμπτη ώρες 9:00 έως 14:15 και Παρασκευή 9:00 έως 13:45.)

Επίσκεψη στο παράρτημα της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων στη Θεσσαλονίκη (Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, Βασ. Γεωργίου 1, ΤΚ 54640, γραφείο 24 Ε) και επί τόπου απόκτηση της κάρτας, έχοντας μαζί σου: μια πρόσφατη φωτογραφία (τύπου ταυτότητας) την ταυτότητά σου (Η πληρωμή της συνδρομής θα πραγματοποιείται σε υποκατάστημα τραπέζης Πειραιώς, πλησίον των γραφείων, Δευτέρα έως Πέμπτη ώρες 9:00 έως 14:15 και Παρασκευή 9:00 έως 13:45.) Σημείωση: Στο παράρτημα μας στη Θεσσαλονίκη θα διεκπεραιώνονται μόνο οι επί τόπου αιτήσεις και όχι αυτές που έχουν γίνει διαδικτυακά!

ΠΗΓΗdikaiologitika.gr
Προηγούμενο άρθροΕλέγχεται για πιθανή φοροδιαφυγή ο ηγέτης των Podemos
Επόμενο άρθρο“Το έστρωσε” στη Φιλαδέλφεια – Χιονιάς και την Τετάρτη – Πρόβλεψη καιρού…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.