Σοβαρότατες Καταγγελίες Άρη Βασιλόπουλου για “μαύρο χρήμα” – Το Fx-news.gr απαιτεί να δώσει ΤΩΡΑ ονόματα και Διευθύνσεις!!!

0

vasilopoylos-mavro-xrhmaΣοβαρότατες καταγγελίες έκανε ο δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος στη Λαϊκή συνέλευση που έγινε στη πλατεία των Απομάχων την Κυριακή (01/02) για την προηγούμενη διοίκηση της κυρίας Εφης Γαϊτανά.

Σύμφωνα με το βίντεο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας e-alitheia.gr κατήγγειλε:

  • Την ακατανόητη ανοχή του δήμου στην μη καταβολή ενοικίου από τον επιχειρηματία που κατείχε το
    Σοβαρότατες καταγγελίες έκανε ο δήμαρχος στη Λαϊκή συνέλευση της περιοχής των Απομάχων Νέας Φιλαδέλφειας
    Σοβαρότατες καταγγελίες έκανε ο δήμαρχος στη Λαϊκή συνέλευση της περιοχής των Απομάχων Νέας Φιλαδέλφειας

    κυλικείο του νεκροταφείου και ο οποίος έφτασε, κατά τα λεγόμενα του Δημάρχου, να οφείλει στο δήμο περί το ενάμιση εκατομμύριο ευρώ…

  • Την ευθεία υπονόμευση του συγκεκριμένου επιχειρηματία στις προσπάθειες του δήμου να νομιμοποιήσει το κυλικείο του νεκροταφείου, με μπροστάρη άνθρωπο που ήταν υποψήφιος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο Γαϊτανά.
  • το έλλειμμα χρημάτων -για να το πούμε κομψά…- από σχολική επιτροπή ή σχολικές επιτροπές,
  • τις υπερτιμολογήσεις σε σειρά υπηρεσιών που αναζητούσε ο δήμος από εταιρείες. Ως παράδειγμα ο κ. Βασιλόπουλος έφερε το φαγητό σε δικαστικούς και εκλογικούς αντιπροσώπους στις εκλογές: Φέτος με διαγωνισμό στοίχισε στο δήμο περί τα 1.500 ευρώ, ενώ στις ευρωεκλογές του 2014, πάνω από 7.000 ευρώ, και τέλος είπε (αυτολεξεί):

Ότι όλα αυτά (οι προηγούμενες καταγγελίες) στην δημόσια ατζέντα, ο τρόπος δηλαδή που ενημερωνόμαστε από τις εφημερίδες από τα τοπικά μέσα, όλα αυτά δεν γράφτηκαν ποτέ. Γιατί δεν γράφτηκαν;;; Γιατί κατά την άποψη μας υπήρχε «μαύρο χρήμα», «μαύρο χρήμα» το οποίο πήγαινε στην τσέπη συγκεκριμένων… για να μπορούν δηλαδή να κλέβουνε από εμάς, να μπορούν να παρουσιάσουν μια εικόνα όπως «αυτοί» θέλουν να είναι… Εγώ λέω ότι κάποιοι τα πήρανε… Τα πήρανε μερίδα του «έντυπου τοπικού τύπου» συγκεκριμένα, μερίδα η οποία έχει μια σχέση διαπλοκής και έχει μάθει να απομυζά το δημόσιο χρήμα…
(παράδειγμα) Μέσα από 3.184 € πέρσι να βγάλει 500 φυλλάδια για την πρωτομαγιά… υπάρχουν ονοματεπώνυμα… Αυτά όλα θα βγούνε σιγά σιγά προς τα έξω… γιατί το πάρτι πρέπει να τελειώσει…

FX-NEWS-SITE-LOGO-300x100pxΤο Fx-news.gr ΑΠΑΙΤΕΙ από τον δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο να βγάλει στη δημοσιότητα τα ονόματα, τις διευθύνσεις και ΟΛΑ τα στοιχεία της “μερίδας του «έντυπου τοπικού τύπου» η οποία έχει μια σχέση διαπλοκής και έχει μάθει να απομυζά το δημόσιο χρήμα”. Περιμένουμε άμεσα τα ονόματα, διότι οι καταγγελίες είναι πολύ σοβαρές και θα πρέπει ΟΛΟΙ μας να μάθουμε ποιοι (σύμφωνα με τον δήμαρχο) κλέβουν τα λεφτά μας (απομυζούν το δημόσιο χρήμα).
Ο δήμαρχος ΠΡΕΠΕΙ να το κάνει άμεσα και όχι “σιγά, σιγά”, διότι όταν αναφέρεται γενικά σε “μερίδα του «έντυπου τοπικού τύπου” χωρίς να ονοματίζει, αφήνει υπόνοιες και σκέψεις, στα έντυπα τοπικά μέσα, να είναι και το Fx-news.gr. Όταν δημοσίως σε μια ανοιχτή συγκέντρωση κατοίκων γίνονται τέτοιου είδους καταγγελίες (χωρίς από ότι είπε ο δήμαρχος να έχει επιληφθεί ακόμα ο εισαγγελέας) χωρίς όμως ονόματα αλλά με το γενικό “μερίδα του τοπικού τύπου”, σαφέστατα ο δημότης μπορεί να υποθέσει ότι και το Fx-news.gr συγκαταλέγεται στα τοπικά έντυπα μέσα “της διαπλοκής”!

Ζητούμε άμεσα από την δημοτική αρχή τη δημοσιοποίηση των “διαπλεκόμενων” (σύμφωνα με τον δήμαρχο) έντυπων τοπικών εφημερίδων, ειδάλλως η ΜΗ δημοσιοποίησή των ονομάτων, αφήνει καθαρά υπονοούμενα για όλες τις τοπικές έντυπες εφημερίδες και φυσικά το Fx-news, άρα εμμέσως πλην όμως σαφώς μας συκοφαντεί, με όλα τα επακόλουθα και τις ζημίες που μπορεί η επιχείρηση μας (Fx-news) να υποστεί.

Περιμένουμε άμεσα τα ονόματα…
Fx-news.gr

Προηγούμενο άρθροΔ.Φ.Χ.: “Λαϊκή Συνέλευση στην περιοχή των Απομάχων”
Επόμενο άρθροV for Varoufakis – Η σελίδα που μιμείται την ταινία
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.