Δολοφονία 30χρονου στο παλιό νεκροταφείο Αχαρνών!

0

549684984798Μυστήριο καλύπτει την άγρια δολοφονία ενός 30χρονου από την περιοχή της Γαστούνης, ο οποίος βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος, στην Αθήνα, όπου διέμενε το τελευταίο διάστημα. Εντοπίσθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, δίπλα στη μάντρα του παλιού νεκροταφείου Αχαρνών, στην οδό Αγίου Διονυσίου.

Αντιμέτωπος με το μακάβριο θέαμα βρέθηκε ένας κάτοικος της περιοχής ο οποίος είδε το πτώμα στη μάντρα που συνορεύει με την πίσω πλευρά του νεκροταφείου και ειδοποίησε την άμεσο δράση.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις κι όπως διαπιστώθηκε από την εξέταση ιατροδικαστή το θύμα έφερε τραύματα από μαχαίρι στο σώμα του χωρίς κανείς να μπορεί να απαντήσει στα αίτια της άγριας δολοφονίας.

Πάντως, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών που έσπευσαν στο σημείο, ο 30χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα και εγκαταλείφθηκε από τον δράστη ή τους δράστες που του επιτέθηκαν, φέροντας σοβαρά τραύματα στο θώρακα και την κοιλιακή χώρα.

Η αστυνομία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο της ληστείας καθώς από την έρευνα διαπιστώθηκε πως το πορτοφόλι του άτυχου νεαρού έλειπε κάτι που είχε και ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει αρκετά η αναγνώρισή του από τις αρχές.

Προηγούμενο άρθροΙωνικός Ν.Φ.: “Φουλ” για άνοδο το Χάντμπολ…
Επόμενο άρθροΟι 12 αλλαγές στη φορολογία, τους μισθούς, τις συντάξεις, τα χρέη…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.