Ιωνικός Ν.Φ.: “Φουλ” για άνοδο το Χάντμπολ…

0

handball-ionikos (2)ΑΠΟΣΠΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ….Α1 ΕΘΝΙΚΗ! ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ( ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΟΔΟΥ ) ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ!

• ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ Α2 ΕΘΝΙΚΗ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ –ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 31-27 .Σημαντική νίκη που τον διατηρεί στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα (με διαφορά 3 βαθμών από τον Πανελλήνιο, που ηττήθηκε εντός έδρας από τα Βριλήσσια 20-21!) πέτυχε η ομάδα Χάντ Μπολ του Ιωνικού στο Ζαχαρίας Αλεξάνδρου επί του Έσπερου Καλλιθέας με 31-27 ( 13-8) Επιθετικά η ομάδα του Ιωνικού ήτανε πάρα πολύ καλή και με το γρήγορο παιχνίδι της έφτανε εύκολα στο γκολ .Η άμυνα στο Α ημίχρονο ήτανε άριστη . Γενικά η εμφάνιση της ομάδας του Ιωνικού ήταν πολύ καλή και επιβεβαίωσε δια μία ακόμη φορά το τίτλο του μεγάλου φαβορί για την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία. Αποτέλεσμα της σοβαρής και οργανωμένης δουλειάς που γίνεται στο τμήμα. Η διαφορά των τριών βαθμών δίνει μία πολύ μεγάλη αισιοδοξία για τον Ιωνικό ΑΣ –διότι πολύ δύσκολα αυτή η διαφορά μπορεί να ανατραπεί -στα 6 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος !
• ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ – Α.Ο ΤΡΑΧΩΝΕΣ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 0-3 σετ ( 24-26,19-25,21-25) Κάνοντας την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση οι Γυναίκες του Ιωνικού ΑΣ πέτυχαν πολύ σημαντική νίκη στους Τράχωνες επί της τοπικής ομάδας με 0-3 σετ και …βλέπουν με σιγουριά και αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος. Η ομάδα του κόουτς Θανέλα Θ.ήταν εξαιρετική σε όλους τους τομείς ,ιδιαίτερα στα αμυντικά της καθήκοντα και δίκαια έφτασε στην πολύ σπουδαία νίκη << ήταν μία σημαντικότατη νίκη με άριστη εμφάνιση ,συγχαρητήρια σε όλους .Αυτή η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση για την δύσκολη συνέχεια >> είπε ο αρχηγός του τμήματος και ΓΓ του ΙΑΣ Χρήστος Σύλλας
• ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ΟΦ ΓΕΡΑΚΑΣ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 1-3 σετ (0-1,1-1,1-2,1-3) Στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής η ομάδα Βόλεϊ Ανδρών του Ιωνικού ΑΣ παρουσιάστηκε πολύ σοβαρή και δυνατή μέσα στον Γέρακα και πέτυχε σημαντική νίκη επί του ΟΦ Γέρακα με 1-3 σετ και παρέμεινε σε τροχιά ανόδου .Η ομάδα του Πάνου Ηλιόπουλου ικανοποίησε με την αμυντική της λειτουργία και την οργάνωση στην επίθεση και έφτασε σχετικά εύκολα στην επιτυχία
Η βαθμολογία την 14η αγωνιστική 1.ΕΣ Ν Μάκρης 32β,2.Ιωνικός ΑΣ 31β , 3.Α.Ο Πολιτείας 28β(13 αγ) 4.Α.Ο.Αγίας Παρασκευής 28β,5.ΑΕ Βύρωνα 26β…….
• ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ –ΙΚΑΡΟΣ Ν ΣΜΥΡΝΗΣ- ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 78-71(45-40)

• ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ Α2 ΕΘΝΙΚΗ (11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ) 1.Ιωνικός ΑΣ 19β,2.Πανελλήνιος ΓΣ 16β,3.Αρης Νίκαιας 14 β 10 αγ,4.Βριλήσσια 14β 10αγ,5.Αγριά Βόλου 12β 10αγ,6.Ολυμπιακός Κερατσινίου 8β,7.Εσπερος Καλλιθέας 7β,8.ΓΣ Κορωπίου 4β,9.Χανιά ΓΣ 0 Β. Ανεβαίνει στην Α1 ο πρώτος της Βαθμολογίας και υποβιβάζονται οι 2 τελευταίοι .Το υπόλοιπο πρόγραμμα του Ιωνικού ΑΣ είναι με Ολυμπιακό Κερατσινίου ( εντός )Άρη Νίκαιας ( εκτός ) Αγρια Βόλου ( εντός ) Χανιά ( εντός ) Κορωπί ( εκτός )
• ΚΥΡΙΑΚΗ 15/2/2015 ΩΡΑ 11.15 ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ –Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ .

Προηγούμενο άρθροΔ.Φ.Χ.: Χώρος φιλοξενίας αστέγων λόγω κακοκαιρίας
Επόμενο άρθροΔολοφονία 30χρονου στο παλιό νεκροταφείο Αχαρνών!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.