Oι άγγελοι της Victoria’s Secret στη Χαβάη (βίντεο)

0

75158
Έξω χιονίζει και το καλοκαίρι είναι ακόμη μακριά… Στην Χαβάη όμως είναι πάντα καλοκαίρι και εκεί βρίσκονται οι άγγελοι της Victoria’s Secret, για ένα ακόμη photoshooting με τολμηρά μπικίνι.

Η Κάντις Σουάνπολ, η Λίλι Όλντριτζ, η Μπεχάτι Πρίσνλου, η Λάις Ριμπέιρο, η Άντρια Ντιακόνου και οι υπόλοιπες καλλονές του οίκου, αφού παρουσίασαν τη συλλογή εσωρούχων στην πασαρέλα στο Λονδίνο, πέταξαν στη Χαβάη, όπου φωτογραφήθηκαν με την κολεξιόν μαγιό του 2015.

Τα κορίτσια δείχνουν σε μεγάλη φόρμα, όπως ακριβώς λέει και η Λίλι Όλντριντζ: «Αν είσαι «άγγελος» πρέπει να είσαι σε φόρμα όλο τον χρόνο».

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΕντυπωσιακή πτώση μετεωρίτη στην Ρουμανία. Δείτε το βίντεο
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Σιωπηλή συγκέντρωση για τα θύματα του “Hebdo Charlie” Σαββάτο απόγευμα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.