Εντυπωσιακή πτώση μετεωρίτη στην Ρουμανία. Δείτε το βίντεο

0

imageΣαν σκηνή από ταινία καταστροφής, η εικόνα από βίντεο κάμερας ασφαλείας που τραβήχτηκε στο Βουκουρέστι που δείχνει πτώση μετεωρίτη κοντά στην ρουμανική πρωτεύουσα. Ξαφνικά εμφανίζεται μία λάμψη στον ουρανό και ακολουθεί “έκρηξη”, ενώ η νύχτα γίνεται ημέρα.

Σύμφωνα με το RT, η πτώση του μετεωρίτη σημειώθηκε μεταξύ της Τρίτης και της Τετάρτης, στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας, ενώ το ρουμανικό πρακτορείο Rosa περιέγραψε “ένα λαμπρό φως που συνοδεύτηκε από έντονο ήχο”.

“Δεν έχουμε ακριβείς πληροφορίες αυτή τη στιγμή, αλλά θα υπάρξουν περισσότερα στοιχεία τις επόμενες ημέρες” ανέφερε ο επικεφαλής της Διαστημικής Υπηρεσίας της χώρας.

Από την πτώση του μετεωρίτη, δεν σημειώθηκαν ζημιές.

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=ZjNfd5KS7yM

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΕκλογές 2015: Οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Αθηνών
Επόμενο άρθροOι άγγελοι της Victoria’s Secret στη Χαβάη (βίντεο)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.