“θα έχουμε ένα πρόγραμμα, αλλά δεν θα το λέμε μνημόνιο”

0

56555Για πλήρη επαναδιαπραγμάτευση από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο Νίκος Παππάς. Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε μάλιστα πως το κόμμα του θα επιδιώξει ευρύτερη συναίνεση.
Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Βήμα ο Νίκος Παπππάς ανέφερε σχετικά με το υπάρχον μνημόνιο και τα προαπαιτούμενα ότι από τα χείλη των Ευρωπαίων επισήμων έχει αφεθεί ξεκάθαρα να εννοηθεί πως υπάρχουν περιθώρια αλλαγών, ενώ αναφέρθηκε σε διαπραγμάτευση και συμφωνία βάσει προγράμματος, αναφέροντας χαρακτηριστικά “βεβαίως θα έχουμε ένα πρόγραμμα, αλλά δεν θα το λέμε μνημόνιο”.

Το νέου τύπου μνημόνιο πάντως κατά τον κύριο Παππά θα απέχει από το υπάρχον πρόγραμμα που οδήγησε στην “φτωχοποίηση” του λαού υποστηρίζοντας πως “έχουμε όλες τις δυνατότητες και θα έχουμε και το πολιτικό εκτόπισμα, μετά την εντολή του λαού, να συμφωνήσουμε με τους εταίρους μας σε ένα καλύτερο πρόγραμμα”.

ΠΗΓΗnewsit.gr
Προηγούμενο άρθρο“Ο άγιος Βασίλης για μένα θα είναι ο κύριος Βασιλόπουλος”
Επόμενο άρθροΔιάγγελμα του Αντώνη Σαμαρά στις 16.00 λίγο μετά τις κρίσιμες ανακοινώσεις Ντράγκι
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.