Διάγγελμα του Αντώνη Σαμαρά στις 16.00 λίγο μετά τις κρίσιμες ανακοινώσεις Ντράγκι

0

456564Λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές ο Αντώνης Σαμαράς θα απευθύνει διάγγελμα στον ελληνικό λαό λίγη ώρα μετά τις ανακοινώσεις του επικεφαλής της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι για το αν η Ελλάδα θα είναι μέσα στο πρόγραμμα επαναγοράς ομοόγων. Η απόφαση αυτή ελήφθη σήμερα από το επιτελείο του πρωθυπουργού.

Οι ανακοινώσεις του Μάριο Ντράγκι θα γίνουν στις 15.30 ώρα Ελλάδος. Το διάγγελμα του πρωθυπουργού θα γίνει στις 16.00.

Νωρίτερα, το Μέγαρο Μαξίμου είχε ανακοινώσει ότι στις 17:00 ο Αντώνης Σαμαράς «θα εγκαινιάσει στον Πειραιά το μεγάλο έργο της επέκτασης του Προβλήτα III, που καθιστά το λιμάνι από τα σημαντικότερα της Ευρώπης.

«Για το λόγο αυτό, η προγραμματισμένη την ίδια ώρα εγγραφή συνέντευξης στον τηλεοπτικό σταθμό Mega δεν θα πραγματοποιηθεί», κατέληγε η ανακοίνωση.

 

ΠΗΓΗnewsit.gr
Προηγούμενο άρθρο“θα έχουμε ένα πρόγραμμα, αλλά δεν θα το λέμε μνημόνιο”
Επόμενο άρθροΣυνελήφθη και άλλος συνεργάτης του Ξηρού
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.