Εκλογές: Δείτε τι ψήφισαν οι Φιλαδελφειώτες & τι οι Χαλκηδονιώτες!

0

nea-filadelfeia-ekloges-3Τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών της 20ης Σεπτέμβρη ανέδειξαν μεγάλο νικητή τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλέξης Τσίπρας εκμεταλλευόμενος το επικοινωνιακό του ταλέντο αλλά και την έλλειψη “σοβαρού” ανταγωνιστή, κατάφερε να ξεπεράσει αλώβητος την ψήφιση του νέου μνημονίου και τη μη εφαρμογή -ούτε στο ελάχιστο- του προγράμματος της Θεσσαλονίκης. Κατάφερε επίσης να “τελειώσει” την “Αριστερή πλατφόρμα” του Παναγιώτη Λαφαζάνη και την Ζωή Κωνσταντοπούλου που κατέβηκαν στις εκλογές με το νέο κόμμα που δημιούργησαν την “Λαϊκή Ενότητα”. Έμειναν εκτός Βουλής. Σημειώνουμε ότι, πριν από τις εκλογές ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας Αρης Βασιλόπουλος και ένα μεγάλο μέρος της “Δύναμης Πολιτών” (πρόεδρος Δ.Σ., αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη) αποχώρησαν με ανακοίνωσή τους από τον ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιοι προσχώρησαν και επίσημα στην “Λαϊκή Ενότητα” (π.χ. αντιδήμαρχος Μ. Λάλος), ενώ πολλοί ήταν αυτοί που στήριξαν “ανεπίσημα” την ΛΑ.Ε

Τελικά αποτελέσματα Εθνικών Εκλογών 20/09/2015 στον Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας

Τα αποτελέσματα κυμάνθηκαν στα επίπεδα της ελληνικής επικράτειας:

Τελικά αποτελέσματα Επικράτειας (ΚΛΙΚ για μεγέθυνση)

 

Τελικά αποτελέσματα Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας

ekloges-2015-filadelfeia-xalkhdona-telikA
(ΚΛΙΚ για μεγέθυνση)

Τελικά αποτελέσματα δημοτικής ενότητας Νέας Φιλαδέλφειας

(ΚΛΙΚ για μεγέθυνση)
(ΚΛΙΚ για μεγέθυνση)

Τελικά αποτελέσματα δημοτικής ενότητας Νέας Χαλκηδόνας

ekloges-2015-XALKIDONA-telikA
(ΚΛΙΚ για μεγέθυνση)
Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα: Κλείδωσαν τα ποσοστά τους τα κόμματα (Αποτελέσματα 100%)
Επόμενο άρθρο“Βιβλικές καταστροφές” από ανεμοστρόβιλο σε Καλαμάτα και Σκάλα Λακωνίας (videos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.