Το αποτέλεσμα των Δημοτικών Εκλογών στη Μάνδρα & νέα ενστάση!

2

876543Η Ιωάννα Κριεκούκη αναδείχθηκε νέος δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας, μετά τις χθεσινές επαναληπτικές εκλογές στον δήμο. Η κ. Κριεκούκη (που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ) αναλαμβάνει τη δημαρχία από τον Γ. Δρίκο (που πρόσκειται στη ΝΔ).

Επρόκειτο για τη δεύτερη επαναληπτική ψηφοφορία, στην οποία συμμετείχε το 60% των ψηφοφόρων. Ωστόσο, η εκλογική διαδικασία ενδέχεται να επαναληφθεί διότι η παράταξη του υποψηφίου Θ. Πανωλιάσκου (που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ), ο οποίος έμεινε εκτός του δεύτερου επαναληπτικού γύρου, με διαφορά έξι ψήφων από την κ. Κριεκούκη, ζήτησε επανακαταμέτρηση.

Επίσης, ο κ. Δρίκος έχει προσφύγει στο ΣτΕ κατά των επαναληπτικών εκλογών και η προσφυγή του θα συζητηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου.

ΠΗΓΗΑΠΕ - ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροH O.M. ΣΥΡΙΖΑ ΝΦ-ΝΧ καταδικάζει…
Επόμενο άρθροΕλαφρώς αυξημένος ο προϋπολογισμός για τους Δήμους
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΟΝΟ ΔΡΙΚΟΣ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Κ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΔΑΣΚΑΛΙΤΣΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΠΑΓΚΑΛΟ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ Κ ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.