H O.M. ΣΥΡΙΖΑ ΝΦ-ΝΧ καταδικάζει…

0

Λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου:

2e23erΗ Ο.Μ. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ν.Φ-Ν.Χ. καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απαράδεκτη ενέργεια της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα 17 συμπολιτών μας, πού προσέφυγαν στο Σ.τ.Ε κάνοντας χρήση των δημοκρατικών και Συνταγματικών δικαιωμάτων τους,στο να εκφράσουν την αντίθεση τους απέναντι στο δασοκτόνο Ρ/Ν, που ψήφισε η κυβέρνηση των υπαλλήλων της Τρόικας.
Η στοχοποίηση και ο έμμεσος εκφοβισμός δεν πρόκειται να τρομάξει ή να καταστείλει το δημοκρατικό φρόνιμα των πολιτών του Δήμου μας, να βάλουν εμπόδια στη ελεύθερη έκφραση των απόψεων τους και στην διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους ν’ αγωνίζονται για μια πιο ανθρώπινη πόλη.
Η Ο.Μ. ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ν/Φ-Ν/Χ υπερασπίζετε πάντα και θα κάνει και τώρα το ίδιο απέναντι σε κάθε πράξη εκφοβισμού και φίμωσης των δημοκρατικών δικαιωμάτων των πολιτών.

Προηγούμενο άρθροAλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας και την απόσυρση των Ι.Χ.
Επόμενο άρθροΤο αποτέλεσμα των Δημοτικών Εκλογών στη Μάνδρα & νέα ενστάση!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.