Στις 1.10 π.μ. της Πέμπτης τελείωσε η διπλή (Τακτική 20η & 21η ειδική) συνεδρίαση που ξεκίνησε την Τετάρτη (3/12/2014) στις 7.20 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας.

Τη Μαραθώνια συνεδρίαση κάλυψε για μια ακόμα φορά, τηλεοπτικά & αποκλειστικά σε απευθείας μετάδοση το κανάλι του Fx-news. Το τηλεοπτικό κανάλι του Fx, από τον Φεβρουάριο του 2011 σε μια πρωτοποριακή κίνηση για τα δεδομένα της πόλης μας και όχι μόνο, καλύπτει τηλεοπτικά & ζωντανά (Live) τα δημοτικά συμβούλια του δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, έχει στο ενεργητικό του δεκάδες τηλεοπτικά ρεπορτάζ με αποκαλύψεις που συζητήθηκαν σε όλη τη Ελλάδα, προεκλογικά debates, ρεπορτάζ εκδηλώσεων κλπ». Και πάνω από όλα… με συνέχεια & συνέπεια!

Το θέμα που μονοπώλησε όπως είναι φυσικό τον χρόνο και την συζήτηση, ήταν η ψήφιση του Προϋπολογισμού του 2015. Ο πρώτος της νέας διοίκησης του Αρη Βασιλόπουλου και της Δύναμης Πολιτών.

Όπως ήταν φυσικό και με δεδομένο των 19 συμβούλων της συμπολίτευσης ο προϋπολογισμός ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία. Σε επόμενη ανάρτηση θα δημοσιεύσουμε βίντεο με στιγμιότυπα από τη συνεδρίαση, καθώς και σχολιασμό της συνεδρίασης.

 

 

Προηγούμενο άρθροB-Kουτι Jazz Sessions LIVE – Πέμπτη (4/12) στις 10.00μ.μ.
Επόμενο άρθροΠροσφυγή στο ΣτΕ: Βίντεο με την απάντηση Βασιλόπουλου σε σχετική ερώτηση(Γήπεδο ΑΕΚ)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.