Ήρθε η ώρα της κρίσεως… ή μάλλον του Προϋπολογισμού, του πρώτου… για τη νέα διοίκηση Βασιλόπουλου.

Η συνεδρίαση θα είναι διπλή (Τακτική 20η & 21η ειδική). Η συνεδρίαση θα γίνει τη Τετάρτη 3/12/2014 και ώρα 7 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς»

⇒Τη Μαραθώνια συνεδρίαση θα καλύψει για μια ακόμα φορά, τηλεοπτικά & αποκλειστικά σε απευθείας μετάδοση το κανάλι του Fx-news. Το τηλεοπτικό κανάλι του Fx, από τον Φεβρουάριο του 2011 σε μια πρωτοποριακή κίνηση για τα δεδομένα της πόλης μας και όχι μόνο, καλύπτει τηλεοπτικά & ζωντανά (Live) τα δημοτικά συμβούλια του δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, έχει στο ενεργητικό του δεκάδες τηλεοπτικά ρεπορτάζ με αποκαλύψεις που συζητήθηκαν σε όλη τη Ελλάδα, προεκλογικά debates, ρεπορτάζ εκδηλώσεων κλπ». Και πάνω από όλα… με συνέχεια & συνέπεια!⇐

Δείτε τα θέματα:

Τακτική Συνεδρίαση Δ.Σ. (20η)

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Αποδοχή, ψήφιση πίστωσης και κατανομή ποσού 87.738,11 € (Δ’ δόση έτους 2014) από την επιχορήγηση του Υπουργείου Εσωτερικών για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών στις Σχολικές Επιτροπές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, βάσει της αριθ. 13/2014 απόφασης-εισήγησης της Δ.Ε.Π..

2. Έγκριση διενέργειας της προμήθειας με τίτλο «Δαπάνες σίτισης δεκατιανού στα σχολεία Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος», προϋπ/σμού 56.000,00 € (συμ/νου Φ.Π.Α.).

3. Έγκριση τρόπου εκτέλεσης των έργων: «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ». (Α.Μ. 125/2014) και «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ» (Α.Μ. 126/2014).

Ειδική Συνεδρίαση Δ.Σ. (21η)

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Ψήφιση του «Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης» (Ο.Π.Δ.) του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων έτους 2015, βάσει της αριθ. 195/2014 απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.

2. Ψήφιση Προϋπολογισμού Εσόδων-Εξόδων του Δήμου οικ. έτους 2015, βάσει της αριθ. 194/2014 απόφασης-εισήγησης της Οικονομικής Επιτροπής.

Προηγούμενο άρθρο” Πήραν φωτιά τα Εξάρχεια”
Επόμενο άρθροΛασποβροχή καταιγίδες και «ζέστη»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.