“Ο λαός δεν θέλει εκλογές- Θα ήταν παράλογη περιπέτεια” (video)

0

491817+Με βασικό του επιχείρημα ότι “οι πολίτες δεν θέλουν εκλογές”, ο Αντώνης Σαμαράς προχώρησε σε νέα -και τελευταία- παρέμβαση, μέσω συνέντευξης του στη ΝΕΡΙΤ, ενόψει της -κομβικής σημασίας- ψηφοφορίας της Δευτέρας, κατά την οποία κρίνεται εν πολλοίς το μέλλον της χώρας για τα επόμενα έτη.

“Κάνω τα πάντα για να βγει Πρόεδρος και να αποφευχθούν οι πρόωρες εκλογές. Γιατί αυτό επιβάλλει το εθνικό συμφέρον και αυτό είναι το δικό μου χρέος. Φτύσαμε αίμα τα τελευταία χρόνια για να κρατήσουμε την Ελλάδα όρθια”, είπε.

Αναφέρθηκε μάλιστα σε “θανάσιμους κινδύνους”, που περικλείουν τα “ανόητα νταηλίκια και οι επικίνδυνοι σχεδιασμοί, που θα μας φέρουν σε σύγκρουση με τους εταίρους μας. Όσοι αυτά επιδιώκουν είτε είναι ανόητοι είτε εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα“.

“Η άρνηση εκλογής Προέδρου σημαίνει πολιτικό εκβιασμό. Σημαίνει ότι όσοι το κάνουν, συντάσσονται με το δίδυμο Τσίπρα- Καμμένου. Κανένας βουλευτής δεν δικαιούται μετά να πει δεν ήξερα“, υπογράμμισε, για να επισημάνει:

“Αν εκλέξουμε Πρόεδρο θα έχουμε σπρώξει τη χώρα έξω απ’ την κρίση, αν δεν ψηφίσουμε Πρόεδρο, όλοι όσοι ψηφίσουν “παρών”, θα έχει το ονοματεπώνυμο τους, θα έχουν την ευθύνη και θα τους θυμάται ο λαός και κυρίως η Ιστορία”.

Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε την προσφυγή σε εκλογές “παράλογη περιπέτεια”, για να προσθέσει ότι “εάν εκλέξουμε πρόεδρο θα σπρώξουμε τη χώρα έξω από την κρίση”.

Ολόκληρη η συνέντευξη Σαμαρά

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΠαρέμβαση Σαμαρά για Πρόεδρο στις 6.30μμ (ΝΕΡΙΤ)
Επόμενο άρθροΠαγκρήτιος Ένωση – Χριστουγεννιάτικη Παιδική Γιορτή 2014
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.