Δημοτικοί Αστυνομικοί: Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις

0

dimotiki_astinomia1

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η 24ωρη κινητοποίηση των Δημοτικών Αστυνομικών, στην πλατεία Κλαυθμώνος, οι οποίοι απολύθηκαν, αφού δεν κατάφεραν να απορροφηθούν από νέες Υπηρεσίες, κατά το χρονικό διάστημα, που ήταν ενταγμένοι στο καθεστώς “διαθεσιμότητας”.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο Πρόεδρος του Σωματείου Δημοτικών Αστυνομικών Αθήνας (ΣΔΑΑ), Απόστολος Κόσσυβας, ο κλάδος είναι αποφασισμένος να συνεχίσει δυναμικά τις κινητοποιήσεις μέχρι να απορροφηθούν οι 226 Δημοτικοί Αστυνομικοί που έμειναν εκτός εργασίας σε όλη τη χώρα, μεταξύ των οποίων, οι 58 υπηρετούσαν στη Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Αθηναίων.

Όπως εξηγεί, οι περισσότεροι εξ’ αυτών (80-90 άτομα) αποκλείσθηκαν λόγω ηλικίας, καθώς είναι 50 ετών και άνω.

Αίτημα του κλάδου είναι, να μην ισχύσουν τα ηλικιακά όρια, ώστε να απορροφηθούν όλοι, είτε στις 189 οργανικές θέσεις που παραμένουν ακόμη κενές, είτε επιστρέφοντας στους Δήμους, για το διάστημα που απομένει μέχρι να συνταξιοδοτηθούν, όσοι χρειάζονται ακόμη έναν περίπου χρόνο εργασίας.

ΠΗΓΗepoli.gr
Προηγούμενο άρθροΓια Νέα Φιλαδέλφεια, άλσος και Γήπεδο ΑΕΚ… η νέα εκδήλωση των “Κατοίκων ΝΦ ΝΧ”
Επόμενο άρθροΔήμοι: Διεύρυνση ειδικοτήτων για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.