Δήμοι: Διεύρυνση ειδικοτήτων για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας

0

kathariotita-4

Διεύρυνση του πεδίου ειδικοτήτων που μπορούν να ενταχθούν στο νέο κύκλο κοινωφελούς εργασίας στους δήμους πριν την προκήρυξή του ζήτησε η ΚΕΔΕ από την αρμόδια αρχή του υπουργείου Εργασίας.

Οι ειδικότητες που ζητά η ΚΕΔΕ να ενταχθούν στο νέο κύκλο του προγράμματος είναι προσωπικό εργατών καθαριότητας, εργατών κήπων, πυρασφάλειας και πυροπροστασίας, προκειμένου να θεραπευτούν τα προβλήματα και εμπόδια του προηγούμενου κύκλου, να έχει πρακτικό αποτέλεσμα το πρόγραμμα και να καλυφθούν υπαρκτές και μεγάλες ανάγκες έλλειψης προσωπικού.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κώστας Ασκούνης με επιστολή του στην αρμόδια γενική γραμματέα Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων του υπουργείου Εργασίας, Άννα Δαλλαπόρτα, ζητά τη διεύρυνση του πεδίου ειδικοτήτων υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι στο προηγούμενο κύκλο Κοινωφελούς Εργασίας «συναντήσαμε ανυπέρβλητα εμπόδια και καταγγελίες γιατί με το προσωπικό γενικών καθηκόντων, όπως εσείς το περιγράφετε, δεν μας δόθηκε η δυνατότητα να καλύψουμε υπαρκτές και μεγάλες ανάγκες έλλειψης προσωπικού, λόγων της απαγόρευσης προσλήψεων, ιδιαίτερα στον τομέα της καθαριότητας».

ΠΗΓΗlocalit.gr
Προηγούμενο άρθροΔημοτικοί Αστυνομικοί: Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις
Επόμενο άρθρο“Μικροί Φαρισαίοι”… από το 1ο Γυμνάσιο Ν.Φ.!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.