Αποτελέσματα Exit Polls: Προβάδισμα…

0

•š›Ÿ“•£Σύμφωνα με την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος του Πανεπιστημίου ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με ποσοστό 26,5 έως 29,5%. Η εκτίμηση για την περιφέρεια Αττικής.

Προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ, με τη Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα, καταδεικνύει η εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος από το τη Μονάδα Ερευνών του Πανεπιστημίου Μακεδονία που έγινε για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος του Πανεπιστημίου Μακεδονία, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με ποσοστό 26,5 έως 29,5%, η ΝΔ έπεται 23 με 26%, η ΧΑ με 9,5 έως 12,5%, τέταρτο κόμμα είναι η Ελιά με 7,5 έως 9,5%, ακολουθούν το Ποτάμι και το ΚΚΕ με 6 έως 8%, οι ΑΝΕΛ με 3 έως 4% και τελευταία είναι η ΔΗΜΑΡ με ποσοστό 1 έως 2%.

Σύμφωνα με την εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος από το τη Μονάδα Ερευνών του Πανεπιστημίου Μακεδονία που έγινε για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, στην περιφέρεια Αττικής ο Γιάννης Σγουρός προηγείται με ποσοστό από 48,5 έως 54,5%, και ακολουθεί η Ρένα Δούρου με 45,5 έως 51,5%.

 

ΠΗΓΗσκαι
Προηγούμενο άρθρο2η «Κυριακή Δημοτικών Εκλογών»: Λεπτό προς Λεπτό τα Αποτελέσματα στο Fx-news.gr!
Επόμενο άρθροΑποτελέσματα Εκλογών: Μεγάλο προβάδισμα Άρη Βασιλόπουλου!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.