Δημοτικό συμβούλιο με “φόντο” το Γήπεδο της ΑΕΚ & όχι μόνο! (Fx-WebTv)

1


Live streaming video by UstreamΚρίσιμο το σημερινό δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, σε σχέση με την κατασκευή του Γηπέδου της ΑΕΚ. Ο Δήμος θα πρέπει πραγματοποιήσει σύντομα την δέσμευση του προς την ΑΕΚ και να μεταφέρει σύντομα τον σταθμό μεταφόρτωσης σκουπιδιών του Δήμου Φ.Χ. από το Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας (δίπλα στο οικόπεδο της Ένωσης) σε άλλον χώρο, εκτός άλσους.

Επίσης μεγάλο “προεκλογικό” ενδιαφέρον θα υπάρχει στο συγκεκριμένο συμβούλιο, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με την αποχώρηση του Χάρης Τομπούλογλου από υποψήφιος δήμαρχος της “Καλημέρας”, τον οποίο αντικατέστησε ο Λύσανδρος Γεωργαμλής. Ποιά θα είναι η στάση του “δυσαρεστημένου” Χρήστου Κοπελούσου, αλλά και των άλλων δημοτικών συμβούλων της παράταξης???

Θα τα δείτε ΟΛΑ, στην LIVE-ΖΩΝΤΑΝΗ μετάδοση του Fx-news.gr (με εικόνα & ήχο), σήμερα Τετάρτη στις 7.00μμ, από την κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά).

To μοναδικό θέμα:

“Συζήτηση για την μεταφορά της Δ/νσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Ηλεκτροφωτισμού από το χώρο που βρίσκεται σήμερα σε άλλο χώρο.”

Μείνετε συντονισμένοι…

[yop_poll id=”11″]

Προηγούμενο άρθροΗ Βενετία ψηφίζει για ανεξαρτησία
Επόμενο άρθροΚεφαλονιά: Χρωστάνε μισθούς 2 μηνών στους σεισμόπληκτους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.