“ΜΠΡΟΣΤΑ”: Γήπεδο ΑΕΚ – Πρόταση για την απομάκρυνση του Γκαράζ των Απορριμματοφόρων

0

P7025345aH Απομάκρυνση του Γκαράζ των Απορριμματοφόρων του Δήμου μας από το Άλσος και την ΑΕΚ είναι η πρώτη αναγκαία θετική ενέργεια και συμβολή του Δήμου μας που θα μπορούσε να γίνει για την άμεση και απρόσκοπτη έναρξη των εργασιών κατασκευής του Νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Ως Δημοτική Παράταξη Προτείνουμε ως χώρο μετεγκατάστασης του Γκαράζ Απορριμματοφόρων του Δήμου μας, τον υπάρχοντα, πρόσφορο και διαθέσιμο μεγάλο χώρο [οικόπεδο] στην περιοχή ‘’Χαμόμυλο‘’ της Βόρειας Φιλαδέλφειας.

Η Μετεγκατάσταση του Γκαράζ στην περιοχή “Χαμόμυλο” της Ν. Φιλαδέλφειας, θα βρίσκεται και εντός πόλεως για την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου μας, αλλά και απόμακρα από κατοικίες και σ’ ένα χώρο που είναι και κατάλληλος και προσβάσιμος  και χαρακτηρισμένος ως ‘’ΒΙΟΠΑ‘’.

Η άμεση μετεγκατάσταση του Γκαράζ είναι σήμερα περισσότερο από ποτέ άλλοτε αναγκαία και επιβεβλημένη για τους παρακάτω λόγους.

1.- Στον παραπάνω προτεινόμενο χώρο υπάρχει έκταση περίπου πέντε στρεμμάτων που μπορεί άμεσα να υποδεχτεί και να λειτουργήσει άμεσα το Γκαράζ απορριμματοφόρων του Δήμου μας.

2.- Η Μετεγκατάσταση δεν θα δημιουργήσει προβλήματα στην λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου μας, αφού άμεσα μπορούν να γίνουν οι αναγκαίες παρεμβάσεις στο χώρο που απαιτούνται για την άμεση λειτουργία αυτού.

3.- Ο χώρος αυτός δεν έχει γύρω του κατοικίες που να δημιουργεί προβλήματα στους περιοίκους και έχει ρεύμα, κτιριακές εγκαταστάσεις για το προσωπικό  και όλες  τις οδικές προσβάσεις για μεγάλα αυτοκίνητα όπως τα απορριμματοφόρα και τα φορτηγά.

4.- Ο ως άνω προτεινόμενος χώρος είναι πρόσφορος για την άμεση λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου μας και προσφέρεται προς άμεση ενοικίαση ή και για αγορά αυτού από τους ιδιοκτήτες αυτού.

5.- Η Άμεση Απομάκρυνση του Γκαράζ απορριμματοφόρων από το Άλσος θα διευκολύνει άμεσα τις εργασίες κατασκευής του Γηπέδου της ΑΕΚ.

Η Δημοτική Παράταξη μας καλεί την Δημοτική Αρχή να συγκαλέσει άμεσα έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για το παραπάνω θέμα και για να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατόν  όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, τόσο για την μίσθωση του προσφερόμενου χώρου, όσο και για την άμεση απομάκρυνση του Γκαράζ από το Άλσος και την μετεγκατάσταση αυτού στο νέο χώρο και, χωρίς προβλήματα και στην λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου μας .

Πάμε “ΜΠΡΟΣΤΑ’’ μόνο με συγκεκριμένες κάθε φορά “Αυτοδιοικητικές Προτάσεις” γιατί μόνο αυτές είναι εκείνες που δίνουν λύσεις στα προβλήματα της πόλης μας, χωρίς θεωρίες και γενικόλογες υποσχέσεις, και αυτήν την πρότασή μας την δίνουμε στη δημοσιότητα για να λάβουν γνώση όλοι οι ενδιαφερόμενοι αλλά και οι συμπολίτες μας για να την κρίνουν και την αξιολογήσουν και είμαστε ανοιχτοί να ακούσουμε και άλλες  προτάσεις που τυχόν υπάρχουν.

AGALIOTOY-MPROSTA-FILADELFEIA-XALKHDONA

Προηγούμενο άρθρο“ΜΠΡΟΣΤΑ”: Στις 23 Μάρτη, η 1η Συγκέντρωση-Παρουσίαση υποψηφίων της Βάσως Αγαγιώτου
Επόμενο άρθροΔημοτικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα: “Συζήτηση για την μεταφορά του Γκαράζ από το Άλσος!”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.