“Μαθήματα Αυτογνωσίας” από τον Άρη Βασιλόπουλο…

0

autognwsiaΤο είδαμε στο Facebook σε ανάρτηση που έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος και πραγματικά μας άρεσε.

Μπορεί σε κάποια να μην συμφωνούμε αλλά σε γενικές γραμμές έχει δίκιο. Και όταν λέμε δίκιο εννοούμε στο… ότι και να κάνεις πάντα θα τα ακούς από αυτούς που δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΑ!!!!

vasilopoylos“Μαθήματα αυτογνωσίας μέσα από την προεκλογική εκστρατεία στη Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα:
Έχω ξεπουλήσει την ψυχή μου στο ΠΑΣΟΚ, είμαι αριστεριστής και οπαδός του Κουφοντίνα, είμαι με τους “τεμπέληδες” δημοτικούς υπαλλήλους, θέλω να καταστρέψω τους δημοτικούς υπαλλήλους μην ψηφίζοντας κάποιους προϋπολογισμούς, είμαι κρατιστής, είμαι και με τα ΣΔΙΤ, είμαι γαύρος και δεν θέλω το γήπεδο όταν λέμε ότι πρέπει να γίνει με σεβασμό στο Σύνταγμα, είμαι ξεπουλημένο τομάρι γιατί είμαι υπέρ του να επιστρέψει η ΑΕΚ στην ιστορική της έδρα, φτιάχνω μία αμιγώς κομματική παράταξη που δεν αφήνει μη ΣΥΡΙΖΑίο να μπει, η παράταξη είναι αχταρμάς και συνονθύλευμα όταν μπαίνουν άνθρωποι “εκτός των τειχών”, κουβαλάω μαζί μου βαρύδια όταν ανακοινώνεται κάποιος υποψήφιος άνω των 40 χρονών, είμαι όμως άπειρος και πως θα διαλύσω το Δήμο με τους 30άρηδες που είναι δίπλα μου. Τέλος, για να τα κάνω όλα αυτά εννοείται ότι είμαι ναρκομανής και διακινώ μάλιστα και ναρκωτικά (για να πάρω τη δόση μου φυσικά). Όταν μάλιστα μερακλώνω πολύ βγαίνω με ξανθιές και τις χουφτώνω σε κοινή θέα σε μαγαζιά της πόλης…”

Προηγούμενο άρθρο“Ο αλαζόνας”
Επόμενο άρθροΠρος Juanita…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.