Προς Juanita…

3

juanita_by_daniel_oldenburg-d5t8tqsΜήπως οι άλλοι 517 υποψήφιοι:

  • Δεν είναι expert στα social media, σχόλια σε blog κλπ, δεν έχουν την άνεση να στέλνουν δελτία τύπου στα τοπικά ΜΜΕ… για τους λόγους που αποφάσισαν να πολιτευθούν…
  • Δεν είναι ανώνυμοι σχολιαστές σε blogs για 3 χρόνια και γίνονται  επώνυμοι όταν… πολιτεύονται…!
  • Δεν είναι κριτές  των τοπικών ΜΜΕ που δεν δημοσίευσαν (διαφήμισαν) δωρεάν τους λόγους που μας έκαναν την τιμή να είναι υποψήφιοι σύμβουλοι…

Λίγη σοβαρότητα και σωφροσύνη δεν βλάπτει… και μιλάμε για νέους υποψηφίους…

Δηλαδή οι υπόλοιποι είναι μακάκες????

 

Προηγούμενο άρθρο“Μαθήματα Αυτογνωσίας” από τον Άρη Βασιλόπουλο…
Επόμενο άρθροΣε απεργία από σήμερα οι οδηγοί φορτηγών
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάντως να ξέρετε ότι η “φωνή” σας στα τοπικά ΜΜΕ μέσω σχολιασμών, είναι από τις σοβαρότερες που υπάρχουν. Απλά τώρα που είστε υποψήφια, πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχουν άλλοι 517 υποψήφιοι.Οπότε καταλαβαίνετε ότι αν δημοσιευθεί η δική σας άποψη… θα πρέπει για λόγους ισορροπίας να γίνει το ίδιο με άλλους 517.

  2. “Φαίνεται από την ανάρτησή τους ότι τους ενοχλεί και το ότι διατηρώ το -αρκετά γνωστό στον ισπανόφωνο κόσμο- blog “Sobreviviendo” τα τελευταία 10 χρόνια, με το ψευδώνυμο Juanita La Quejica, με το οποίο αρθογραφώ και σε άλλα έντυπα (Sol Latino) αλλά και ιντερνετικά μέσα (ispania) ισπανόφωνου -κυρίως- ενδιαφέροντος.

    Γιατί άραγε; ”

    Πραγματικά πιστεύεται ότι μας ενόχλησε το blog σας (Το οποίο πραγματικά δεν γνωρίζαμε, και δεν έχει σχέση με την πόλη)???
    Μήπως σας γνωρίζουμε προσωπικά και έχουμε κάτι μαζί σας???
    Έχετε κάτι μαζί μας???
    Δεν νομίζουμε.
    Το θέμα είναι καθαρά πολιτικό, είπαμε την άποψη μας, είπατε την άποψη σας και μέχρι εκεί.
    Τα υπόλοιπα είναι μόνο για τις εντυπώσεις.
    Σας ευχαριστούμε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.