Κάμερες στα διόδια: Θα καταγράφουν όσους δεν πληρώνουν

5

diodia

Οι πρώτες φωτογραφικές κάμερες, που θα καταγράφουν όσους δεν πληρώνουν τέλος στα διόδια και, στη συνέχεια, θα τους έρχεται πρόστιμο στο σπίτι, θα αρχίσουν να λειτουργούν από τα μεσάνυχτα στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου, σύμφωνα με το ΑΠΕ- ΜΠΕ.

Όπως ανακοινώθηκε από την τροχαία, τα «εγκαίνια» των Ειδικών Ηλεκτρονικών Τεχνικών Συσκευών θα γίνουν την 00.01΄στα εξής σημεία:

  1.     Σταθμός Διοδίων Ελευσίνας
  2.     Πλευρικός Σταθμός Διοδίων Κόμβου 3 Ν. Περάμου
  3.     Πλευρικοί Σταθμοί Διοδίων Κόμβου 5 Πάχης

Σε βάρος των παραβατών επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο 200 ευρώ, καθώς και αφαίρεση διπλώματος, άδειας κυκλοφορίας και πινακίδων για 20 ημέρες, σύμφωνα με τον ΚΟΚ.
(aftodioikisi.gr)

Προηγούμενο άρθροΔημόσιο: 8.810 προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων
Επόμενο άρθροΑυξήσεις στα διόδια της Εθνικής Αθηνών-Κορίνθου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εύκολα και αβίαστα θα μπορούσε να πεί κανείς τί δουλειά έχει η τροχαία να καταγράφει όσους δεν πληρώνουν εναν ιδιώτη.Θα περίμενα από το περίφημα κίνημα ”ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ”που δραστηροποιείται στην περιοχή μας όχι μόνο να ενημερώσει τους πολίτες -δημότες αλλά και να καταγγείλει τέτοιου είδους μεθοδεύσεις.-

  2. Πολλές φορές έδωσα συγχαρητήρια στο κίνημα για πράξεις του που έχουν κοινωνικό χαρακτήρα.Διαφωνώ όμως,όταν ενα κοινωνικό κίνημα μέσω των ενεργειών του αυτοπροβάλλεται για πολιτικούς σκοπούς.Η συνείδηση πολλών ανθρώπων ανηκόντων σε όλους τους πολιτικούς χώρους λέει από μέσα της ”ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ” γιατί δεν συμφωνώ ή δεν έχω.Οταν αυτοί λοιπόν οι κινηματίες προβάλουν εαυτούς περιχαρακώνουν χώρους ,πως εγώ να τους εμπιστευτώ ή να στρατευτώ μαζί τους;.-

  3. Εγώ δεν ζήτησα να συστατευτεί κανείς μαζί τους με το ζόρι..εγώ μιλάω για το τι πρέπει να κάνει ο καθένας αναλαμβάνοντας και αυτός ο ίδιος πρωτοβουλία αλλαγής της πρωτοφανούς κατάστασης που μας έφεραν οι γνωστοί πολυψηφισμένοι πεφωτισμένοι !!…το τι θα κάνουν οι άλλοι ας τους αφήσουμε να το κάνουν όπως αυτοί νομίζουν καλύτερα!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.