Δημόσιο: 8.810 προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων

0

dimosio

Στην υγεία, στην ασφάλεια, τους φοροελεγκτικούς μηχανισμούς και τα ασφαλιστικά ταμεία θα πραγματοποιηθούν 8.810 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού το 2014, σύμφωνα με τις αποφάσεις που έχει λάβει το κυβερνητικό συμβούλιο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Η πλειονότητα των προσληφθέντων θα προέλθει από τη δεξαμενή των επιτυχόντων σε παλαιότερους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, οι οποίοι απογράφονται μέχρι και τις 7 Φεβρουαρίου στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής.

Στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης έχουν αποσταλεί τα αιτήματα των υπουργείων για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και μετά την απογραφεί των πτυχιούχων διοριστέων θα γίνει η κατηγοριοποίηση όσων διαθέτουν τα τυπικά προσόντα για να προσληφθούν στις θέσεις που ανοίγουν στο Δημόσιο.
(aftodioikisi.gr)

Προηγούμενο άρθρο“Οι αυτοδιοικητικές εκλογές, η αρχή του τέλους του μνημονίου…”
Επόμενο άρθροΚάμερες στα διόδια: Θα καταγράφουν όσους δεν πληρώνουν
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.