Αυξήσεις στα διόδια της Εθνικής Αθηνών-Κορίνθου

1

ethniki odos

Από την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου θα τεθούν σε ισχύ οι αυξήσεις στα διόδια στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου.

Πιο συγκεκριμένα, οι οδηγοί θα πληρώνουν διόδια και στις δυο κατευθύνσεις των σταθμών της Ελευσίνας και του Ισθμού, ενώ θα λειτουργήσουν και πλευρικοί σταθμοί διοδίων.

Μάλιστα, σύμφωνα με Τα Νέα, οι οδηγοί θα καταβάλλουν 2,10 ευρώ ανά κατεύθυνση στην Ελευσίνα και 1,80 ευρώ στον Ισθμό (από Αθήνα προς Κόρινθο και αντίστροφα).

Έτσι, το κόστος πλέον ανεβαίνει στα 4,20 ευρώ στην Ελευσίνα (από 3,20) και στα 3,60 ευρώ στον Ισθμό (από 3,20).
(neolaia.gr)

Προηγούμενο άρθροΚάμερες στα διόδια: Θα καταγράφουν όσους δεν πληρώνουν
Επόμενο άρθροΟΑΕΔ: Νέα Εργαστήρια Ενεργοποίησης – Κινητοποίησης Ανέργων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο μόνος που δεν πλήρωσε την κρίση ο γνωστός εργολάβος ,αφού πήρε την προεκλογική αύξηση του 2009,τα μπόνους από την περικοπή των μισθών στον ιδιωτικό τομέα ,έρχεται για μια ακόμη φορά να παρασημοφορηθεί,ο Ελληνικός λαός στην πείνα ,στην δυστυχία ,χωρίς νερό,χωρίς ρεύμα,χωρίς φαγητό,χωρίς δουλειά.ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.-

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.