“Κάλεσμα για κινητοποίηση ενάντια στο κλείσιμο του ΙΚΑ Νέας Φιλαδέλφειας”

0

kleisimo_ika_ikariaΣυνδημότες και Συνδημότισσες

Η μάχη για το δικαίωμα στην Υγεία κορυφώνεται.

Η μνημονιακή κυβέρνηση με 152 βουλευτές καταδίκασε έναν ολόκληρο λαό, εν μέσω ανθρωπιστικής κρίσης, αποστερώντας του για πάντα  την δωρεάν πρόσβαση στην ιατρική περίθαλψη, τη δωρεάν συνταγογράφηση, το δωρεάν εργαστηριακό έλεγχο, τα δωρεάν εμβόλια για παιδιά, ενηλίκους και ηλικιωμένους, τις δωρεάν φυσικοθεραπείες.

Η καταστροφή εν μία νυκτι του ΕΟΠΥΥ παράλληλα με την συστηματική υποβάθμιση του ΕΣΥ δημιουργεί ένα ασφυκτικό πλαίσιο τις συνέπειες του οποίου, αν επιτευχθεί, θα βιώσουμε το άμεσο προσεχές διάστημα και θα είναι δραματικές.

Το προσδόκιμο επιβίωσης του λαού μας ήδη έχει μειωθεί κατά δύο έτη.

Οι δαπάνες για την Υγεία μετατοπίζονται όλο και περισσότερο στις άδειες τσέπες των συμπολιτών μας.

Οι μνημονιακές δεσμεύσεις για χιλιάδες απολύσεις υλοποιούνται.

Οι αξιακές τους δεσμεύσεις για υπερκέρδη στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα που λυμαίνονται το χώρο της Υγείας σε βάρος και του λαϊκού εισοδήματος και των ασφαλιστικών ταμείων μα κυρίως σε βάρος της Υγείας του λαού μας υλοποιούνται.

Με μία παράνομη εντολή επιχειρούν άρον άρον να σφραγίσουν τα Ιατρεία του ΕΟΠΥΥ(ΙΚΑ) αποστερώντας το μόνο δίκτυο δωρεάν υπηρεσιών πρωτοβάθμιας Υγείας που έχει απόλυτη ανάγκη ο χειμαζόμενος λαός μας.

Αποστερούν το δίκτυο εκείνο πάνω στο οποίο μπορούμε να βασιστούμε για να οικοδομήσουμε ένα νέο πρωτοβάθμιο σύστημα Υγείας απαλλαγμένο από τα λάθη και τις αδυναμίες του παρελθόντος.

Γι αυτό η διατήρηση του δικτύου αυτού είναι απόλυτης σημασίας.

Αυτή η ανθρωποκτόνα λογική της εξυπηρέτησης των δανειστών σε βάρος της Υγείας του λαού μας ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Στο δρόμο θα σπάσουμε τον νεοφιλελεύθερο τρόμο.

Όλοι στην περιφρούρηση των Ιατρείων του  ΕΟΠΥΥ(ΙΚΑ) την Δευτέρα στις 7:30 το πρωί  (Μήδειας 10, Φιλαδέλφεια Χαλκηδόνα) για να μην του επιτρέψουμε να τα κλείσουν.

Τώρα είναι η ώρα να πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας και να τους δείξουμε τη δύναμή μας.

Την ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

dynamh-politon-ypopsifioi-690x405

Προηγούμενο άρθροΟ σεξουαλικός προσανατολισμός των ανδρών επηρεάζεται από τα γονίδια
Επόμενο άρθροΚΚΕ: Συγκέντρωση και ομιλία της υπ.Δημάρχου Φ.Χ., Δανάης Γκούμα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.