Η Όαση στο “Αβέρωφ”- Προσεχείς εκδηλώσεις

0

OΤην Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου, μέλη και φίλοι του συλλόγου μας πήγαμε   πρωινό περίπατο στο Φλοίσβο, επισκεπτόμενοι το Θωρηκτό Αβέρωφ στο θαλάσσιο πάρκο του Πολεμικού Ναυτικού. Ξεναγηθήκαμε από ναύτη ξεναγό που ανήκει στο  προσωπικό του πλοίου. Οι άγνωστες για τους περισσότερους λεπτομέρειες από την άνω των εκατό ετών ιστορία του, μας εντυπωσίασαν. Η ξενάγηση κράτησε περίπου μία ώρα αλλά οι εντυπώσεις στην μνήμη μας θα κρατήσουν σίγουρα ασύγκριτα περισσότερο. Μετά, πολλά από τα μέλη μας επισκέφτηκαν το ιστορικό από τον αντιδικτατορικό αγώνα αντιτορπιλικό ¨Βέλος¨, του πλοίαρχου Νίκου Παππά, στο οποίο σήμερα λειτουργεί και μουσείο αντιδικτατορικού τύπου. Ο περίπατος τελείωσε με καφέ στις καφετέριες της παραλίας.

Οι προσεχείς εκδηλώσεις:

Σάββατο  15 Φεβρουαρίου ώρα 13,30  έχουμε τον αποκριάτικο χορό μας  στον   « Μπάρμπα Αλέξη » με πλούσιο γεύμα, άφθονο κρασί και  κεφάτη ελαφρολαική μουσική . Τιμή πρόσκλησης 18 ευρώ
Δευτέρα  17 Φεβρουαρίου  πηγαίνουμε στο Badminton να παρακολουθήσουμε την μία και μοναδική παράσταση
που δίνει ο Γ. Νταλάρας και Μ.Πασχαλίδης . Τιμή 25 ευρώ με τη μεταφορά.΄

Τα μαθήματα Μπριτζ συνεχίζονται κάθε Δευτέρα 5,30 μμ στο Καφέ-Μεζέ ,απέναντι από τη Δημαρχεία

Προηγούμενο άρθρο9ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας
Επόμενο άρθροΠειθαρχικές ποινές σε Δημάρχους για…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.