ΔΕΥΑ Καλαμάτας: Έξι προσλήψεις εποχικών υπαλλήλων

0

3_apoxetefsi_verga

Η ΔΕΥΑ Καλαμάτας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι  ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης -Αποχέτευσης Καλαμάτας και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

2 ΔΕ Ηλεκτρολόγων

2 ΔΕ Υδραυλικών

2 ΥΕ Εργατών

Η σύμβαση θα είναι συνολικής διάρκειας οχτώ μηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΑΣΕΠ  ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΥΑ Καλαμάτας – Σπάρτης 46 – Τ.Κ. 24100 – Καλαμάτα Μεσσηνίας, απευθύνοντάς της στο Διοικητικό Τμήμα, υπόψιν κ. Μπουφέα (τηλ. επικοινωνίας: 2721063143).
(aftodioikisi.gr)

Προηγούμενο άρθροΠρωταθλήτρια στην πραγματική ακρίβεια η Ελλάδα
Επόμενο άρθροO Τζωρτζ Κλούνεϊ υπέρ της επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.