ΑΕΚ σημαίνει ΕΛΠΙΔΑ… (photos)

0

aek-elpida (3)Καλή η προετοιμασία για επιστροφή στο «σπίτι» και τους τίτλους, αλλά η ΑΕΚ δεν παραμελεί και τις κοινωνικές της δράσεις. Παίκτες της «Ένωσης» μοίρασαν δώρα και αγάπη στο Ογκολογικό Νοσοκομείο «Ελπίδα».
Οι προεργασίες για να γυρίσει στη Νέα Φιλαδέλφεια και στις αγωνιστικές επιτυχίες συνεχίζονται ανελλιπώς. Παράλληλα με όλα αυτά όμως η ΑΕΚ συνεχίζει να συμπαραστέκεται και σε όσους έχουν ανάγκη.

Όπως ήταν προγραμματισμένο, παίκτες της «Ένωσης» βρέθηκαν την Παρασκευή στο Ογκολογικό Νοσοκομείο «Ελπίδα» προκειμένου να περάσουν λίγο χρόνο με τα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί.

Αφού έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό λοιπόν, οι Γεωργέας, Μπρέσεβιτς και Βούρας, φωτογραφήθηκαν μαζί τους, μοίρασαν 250 δώρα -μα πάνω απ’ όλα, έδωσαν λόγο για χαμόγελα στα ίδια τα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Όπως αναφέρεται, δε, στην ανακοίνωση που εκδόθηκε κατόπιν, «οι εκπρόσωποι του Νοσοκομείου ευχαρίστησαν την ΑΕΚ για τη συνέπειά της όσον αφορά τη συνεχή συμπαράσταση προς τα παιδιά του Νοσοκομείου εδώ και αρκετά χρόνια, ενημερώνοντας παράλληλα για τη λειτουργία Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», η οποία έχει στόχο την αύξηση του αριθμού των δοτών στην Ελλάδα, ώστε να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες των ασθενών».

ΠΗΓΗsport-fm.gr
Προηγούμενο άρθροΠολιτιστική Αναγέννηση: Με επιτυχία η κοπή της Βασιλόπιτας
Επόμενο άρθροΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ν.Δ.: Μάχη «στήθος με στήθος»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.