Πολιτιστική Αναγέννηση: Με επιτυχία η κοπή της Βασιλόπιτας

0

politistikh-anagennhsh-2013-12-15-71-690x405Με μεγάλη επιτυχία έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου “Πολιτιστική Αναγέννηση” στο κέντρο ΠΕΡΑΝ  στις 2 Φεβρουαρίου 2014.

Από τις 19:30 άρχισε ο κόσμος να προσέρχεται. Η καλή οργάνωση από το ΔΣ μέσα σε μια ώρα, είχαν τακτοποιηθεί  τα 145 μέλη και ολίγοι φίλοι του Συλλόγου μας, οι οποίοι έμειναν όλοι ευχαριστημένοι από το καλό φαγητό, μουσική και χορό.

Η  Γενική  Γραμματέας κυρία  Τσιλιμπάρη καλωσόρισε τους  παρευρισκόμενους και κάλεσε την Πρόεδρο κυρία  Χαϊκάλη να  ευχηθεί και εκείνη.

Κατόπιν κάλεσε τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη  Αλέξανδρο της Κοιμήσεως  της Θεοτόκου να ευλογήσει την πίτα μας.

Παρευρέθησαν η Αντιδήμαρχος  Ν. Καβακοπούλου,  ο  Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου  Ε. Πλάτανος, η Δημοτική  Σύμβουλος  Σ. Κοσμά, η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου  Δ. Δερμανούτσου, η Τοπική Σύμβουλος Μαριγώ Οικονόμου , οι υποψήφιοι Δήμαρχοι  Α.  Κόντος και   Γ.   Αράπογλου, υποψήφιοι Δημοτικοί  Σύμβουλοι, η Πρόεδρος των Εθελοντών Πολιτικής  Προστασίας Έλλη Καρακούλη, από τη τράπεζα Αγάπης της Κοίμησης της Θεοτόκου Β. Καμπούρογλου και Κ. Μυλωνά η οποία είναι και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Μικρασιατών.

[quote_center]

Στις  15/2/2014 ημέρα  Σάββατο θα πραγματοποιήσουμε την μονοήμερη εκδρομή  μας με  προορισμό το Πολύδροσο-Γραβιά-Παύλιανη.

Τιμή 13  ευρώ  το άτομο. Ήδη το πούλμαν γέμισε.

Αναχώρηση στις 07:30 από το Λύκειο της οδού Τρυπιά.

[/quote_center]

       Η   Πρόεδρος                                         Η  Γενική  Γραμματέας

      Ελένη  Χαϊκάλη                                         Μάρω  Τσιλιμπάρη

Προηγούμενο άρθροΚαι όγδοος(8) υποψήφιος Δήμαρχος;;;
Επόμενο άρθροΑΕΚ σημαίνει ΕΛΠΙΔΑ… (photos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.