ΑΕΚ – Παναξιακός 3 – 1

Μία πολύτιμη και δύσκολη νίκη, πέτυχε η ομάδα της ΑΕΚ, η οποία επικράτησε του Παναξιακού με 3-1 και έμεινε μόνη πρώτη στην βαθμολογία.

0

1080044
Δύσκολο έκανε το έργο της ΑΕΚ ο αξιόμαχος Παναξιακός, που όμως…. λύγισε, με τις «κιτρινόμαυρες» να παίρνουν μία πολύτιμη νίκη και να μένουν μόνες πρώτες στην κορυφή του πίνακα της βαθμολογίας. Οι αθλήτριες του Απόστολου Οικονόμου, είχαν ως όπλο το καλό σερβίς, ενώ πήραν πολλούς πόντους και από το δυνατό μπλοκ.

Η ΑΕΚ μπήκε φουριόζα και κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ, που ήταν ντέρμπι μέχρι την μέση, όμως στην συνέχεια ανήκε στην γηπεδούχο ομάδα, που κατάφερε να ξεφύγει και να κάνει το 25-20. Η απάντηση, όμως, ήταν άμεση, αφού η ομάδα της Νάξου περιόρισε στο ελάχιστο τα λάθη της και κατάφερε να ισοφαρίσει με 25-22 στο δεύτερο σετ.

Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχος ομάδα ανέβασε στροφές και… ολοκλήρωσε το έργο της, αφού πήρε τα δύο επόμενα σετ με 25-16 και 25-18, δίνοντας τέλος στις ελπίδες της Νάξο για βαθμό/ους. Τον αγώνα παρακολούθησε και ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής γυναικών, Γιάννης Καλμαζίδης.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Απόστολος Οικονόμου σχολίασε: «Πετύχαμε μια δύσκολη νίκη απέναντι σε μια ομάδα πολύ καλή όπως την περίμενα. Δεν ήμασταν καλά στην υποδοχή σήμερα, αλλά παρόλα αυτά το σετ που χάσαμε κρίθηκε στα συνολικά έντεκα λάθη που κάναμε, εκ των οποίων τα εννέα ήταν στο σέρβις και την υποδοχή. Στα άλλα σετ που πήραμε, παρότι επίσης δεν είχαμε καλή υποδοχή, πιέσαμε στο σερβίς και ήμασταν καλοί σε μπλοκ-άμυνα. Κρατάμε τη νίκη και ήταν καλό που δώσαμε ένα δύσκολο ματς γιατί βλέπουμε και τις αδυναμίες μας. Να αφιερώσουμε τη νίκη στη Φένα Παπαγεωργίου που έχει γενέθλια».

Ο τεχνικός της Νάξου, Ζόραν Κόβαζιτς δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος για την απόδοσή μας στα πρώτα σετ όπου παίξαμε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας και κοντρολάραμε το παιχνίδι απέναντι στον καλό αντίπαλο που είχαμε. Μας λείπουν τα φιλικά παιχνίδια για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τις περιστροφές μας και να παίξουν οι παίκτριες με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Είμαστε όμως ευχαριστημένοι γιατί φάνηκε και σε αυτό το παιχνίδι η δικιά μας η πρόοδος και τώρα θα συγκεντρωθούμε στα δύο παιχνίδια που έχουμε με το Ρέθυμνο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο γιατί μας περιμένει πολύ δύσκολη δουλειά».

ΑΕΚ (Απόστολος Οικονόμου): Ιβάνοβα 10 (2 άσοι, 8/23 επ., 45% υπ.), Κρουκ 8 (2 άσοι, 4/17 επ., 45% υπ., 2 μπλοκ), Γιακουμή 14 (1 άσος, 9/13 επ., 4 μπλοκ), Γιόσοβιτς 16 (2 άσοι, 14/3 επ.), Παπαφωτίου 2 (1 άσος, 1/4 επ.), Καβαθά 5 (4/6 επ., 1 μπλοκ), Ρόγκα (λ, 31% υπ.), Φερνάντεζ 10 (8/10 επ., 2 μπλοκ), Λαδένη, Τοτσίδου 2 (2/6 επ., 38% υπ.)

Πανναξιακός (Ζόραν Κόβαζιτς): Τριβούνοβιτς 7 (1 άσος, 5/26 επ. 56% υπ., 1 μπλοκ), Κωνσταντινίδου 15 (4 άσοι, 7/8 επ. 4 μπλοκ), Τσέσλιαρ 2 (1/3 επ., 1 μπλοκ), Ράντοβιτς 19 (18/35 επ., 33% υπ., 1 μπλοκ), Καρπουζά 11 (8/26 επ., 20% υπ., 3 μπλοκ), Εμμανουηλίδου 3 (2/14 επ., 1 μπλοκ), Κακουράτου (λ, 22% υπ.), Λαγουδάκη 1 (1/5 επ., 50% υπ.), Γκολφινοπούλου

 

ΠΗΓΗgazzetta.gr
Προηγούμενο άρθροTι αλλάζει από τις 31 Μαρτίου σε σταθερή & κινητή τηλεφωνία
Επόμενο άρθροΗ καθιέρωση του Πολιτικού Γάμου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.