Εκλογές στους Μικρασιάτες Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας

0

DSC01373-690x459

Από τους Μικρασιάτες Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας σύμφωνα με την από 14-01-2014 απόφασή του και το καταστατικό του Συνδέσμου, προσκαλεί τα μέλη του Συνδέσμου μας με την επωνυμία «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΟΙ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ», να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συνδέσμου μας, οδός Κοιμήσεως Θεοτόκου 29, Ν. Φιλαδέλφεια Αττικής, στις 29/01/2014  ημέρα Τετάρτη και ώρα 6:00 μ.μ. μέχρι 9:00 μ.μ., με μοναδικό θέμα:

Την εκλογή εφορευτικής επιτροπής και την διενέργεια αρχαιρεσιών προς συμπλήρωση των ελλειπόντων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και δη για την ανάδειξη ενός τακτικού μέλους του Δ.Σ. και  τριών (3) αναπληρωματικών  μελών,  έως την λήξη της θητείας του Δ.Σ. που αναδείχθηκε από τις εκλογές της 27/5/2013.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα πρέπει να υποβάλλουν στη Γραμματεία του Συνδέσμου έγγραφη δήλωση υποψηφιότητας από σήμερα και το αργότερο πέντε (5) πλήρεις ημέρες προ της ημέρας της Γενικής Συνέλευσης, δηλαδή έως 24/1/2014

Προϋποθέσεις  για να θέσει ένα μέλος υποψηφιότητα:

•              Να έχει εγγραφεί στο μητρώο μελών του Συνδέσμου τουλάχιστον 3 μήνες πριν την γενική Συνέλευση.

•              Να είναι ταμιακώς εντάξει.

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη από το καταστατικό απαρτία, η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την Τετάρτη 5/02/2014 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Ώρες λειτουργίας γραφείο Συνδέσμου για υποψηφιότητες: ΤΡΙΤΗ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11:00 π.μ – 1:00 μ.μ.

 

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                  Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                            Χρήστος Τριανταφύλλου                                                                      Κωνσταντίνα Μυλωνά

Προηγούμενο άρθροΜαθήματα μπριτζ από την ΟΑΣΗ
Επόμενο άρθροΤα ΝΕΑ της ΦΕΑ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.