Διάθεση δωρεάν προγραμμάτων από το E-learning του Πανεπιστημίου Αθηνών

0

neolaia1

Το e-learning του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) στο πλαίσιο του νέου εκπαιδευτικού κύκλου, ανακοινώνει τη δωρεάν διάθεση των τριών κάτωθι εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε όσους εγγραφούν σε κάποιο e-learning πρόγραμμα του τρέχοντος κύκλου.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
1. Η Ελληνική Οικονομία και η Αγορά Εργασίας: 2013-2020 (3μηνο)
2. Ο ρόλος της Επιχειρηματικότητας στην Εκπαίδευση (3μηνο)
3. Παιδική Παχυσαρκία (4μηνο)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν το σύνολο των διαθέσιμων Προγραμμάτων που ξεπερνούν τα 150 και να υποβάλλουν την αίτησή τους μέσω της σελίδας
http://elearn.elke.uoa.gr/elearn/news.html
Κάθε εκπαιδευόμενος δικαιούται να παρακολουθήσει ένα από τα τρία δωρεάν προγράμματα και θα κληθεί να το επιλέξει εφόσον ολοκληρωθούν οι διαδικασίες αίτησης και εγγραφής του σε κάποιο από τα Προγράμματα του τρέχοντος εκπαιδευτικού κύκλου.

Η επιτυχής ολοκλήρωσή των προγραμμάτων οδηγεί στη χορήγηση Πιστοποιητικού Eπιμόρφωσης ή Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης και αίτηση συμμετοχής μπορούν να υποβάλουν απόφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ και απόφοιτοι Λυκείου με σχετική εργασιακή εμπειρία ή μη αναλόγως το πρόγραμμα.

Περίοδοι Έναρξης Μαθημάτων : 13/1/2014 & 17/2/2014
Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία των Προγραμμάτων στα τηλέφωνα 210.36.89.354 και 210.36.89.381, ή να στείλετε e-mail στη διεύθυνση : elearn-secretariat@elke.uoa.gr.
(diorismos.gr)

Προηγούμενο άρθροΑυξήθηκαν κατά 45.653 σε ένα μήνα οι εγγεγραμμένοι άνεργοι του ΟΑΕΔ
Επόμενο άρθροΚλειδώνουν οι πανελλαδικές εξετάσεις για τις 27 Μαΐου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.