Κλειδώνουν οι πανελλαδικές εξετάσεις για τις 27 Μαΐου

0

panellinies

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου παιδείας, μετά από την διεξαγωγή των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών θα πραγματοποιηθούν οι πανελλαδικές εξετάσεις.

Η ημερομηνία που φαίνεται να έχει «κλειδώσει» είναι αυτή της 27ης Μαΐου, δηλαδή δύο ημέρες μετά τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών. Πέρυσι, οι εξετάσεις είχαν αρχίσει στις 17 Μαΐου, ενώ τα μαθήματα είχαν τελειώσει δύο ημέρες νωρίτερα.

Το πλήρες πρόγραμμα των εξετάσεων, αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες. Σε λίγες εβδομάδες, εξάλλου, οι μαθητές θα κληθούν να συμπληρώσουν την Αίτηση – Δήλωση για την επιλογή του δεύτερου μαθήματος Γενικής Παιδείας που επιθυμούν να εξεταστούν σε πανελλαδικό επίπεδο ή του μαθήματος επιλογής Αρχές Οικονομικής Θεωρίας που επιθυμούν να εξεταστούν, επίσης σε πανελλαδικό επίπεδο.
(diorismos.gr)

Προηγούμενο άρθροΔιάθεση δωρεάν προγραμμάτων από το E-learning του Πανεπιστημίου Αθηνών
Επόμενο άρθροΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Νο1 Ψηφοφορίας του Fx-news για τις Δημοτικές εκλογές!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.