ΒΙΝΤΕΟ: Καταγγελία για παράνομη σύλληψη πεντάχρονου Παλαιστινίου!!!

0

PAIDAKI-Δυνάμεις του Ισραηλινού στρατού επιχείρησαν να οδηγήσουν ένα 5χρονο αγοράκι και τον πατέρα του σε στρατιωτικό όχημα.

Το παιδί έκλαιγε και προσπαθούσε να ξεφύγει.
Το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα οργάνωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα με έδρα το Ισραήλ. Κατηγορεί τον ισραηλινό στρατό ότι επιχείρησε να συλλάβει παράνομα τον μικρό Παλαιστίνιο και τον πατέρα του, επειδή το παιδί πετούσε πέτρες.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της οργάνωσης Μπέτσλεμ, οι στρατιώτες κράτησαν το παιδί και τον πατέρα του για να τους ανακρίνουν, κάτι το οποίο είναι παράνομο.

Σε κάποια σημεία ο πατέρας φαίνεται με δεμένα χέρια και μάτια.

Λίγο αργότερα ο στρατός άφησε ελεύθερους πατέρα και γιο, παραδίδοντας τους στην παλαιστινιακή αστυνομία.

Το παιδί παραδέχτηκε ότι όντως πέταξε πέτρα, θέλοντας να πετύχει ένα σκύλο, αλλά τελικά η πέτρα έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο.

Προηγούμενο άρθροBINTEO: «Τα γυμνά στήθη των Femen… ουρλιάζουν την αλήθεια»
Επόμενο άρθρο“Έφυγε” ο Λάζαρος Αρτοποιάδης…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.