BINTEO: «Τα γυμνά στήθη των Femen… ουρλιάζουν την αλήθεια»

0

femen-2Φλογερές φεμινίστριες ή όμορφες γυναίκες που απλά προκαλούν; Ότι και να πιστεύει κανείς, οι Femen έχουν αναντίρρητα ανοίξει νέους δρόμους στο κίνημα της γυναικείας χειραφέτησης. Οι προκλητικές γυμνόστηθες διαμαρτυρίες έχουν προσελκύσει τα φώτα της δημοσιότητας, σε πείσμα όσων υποστηρίζουν ότι αυτή η πρωτότυπη ακτιβιστική δράση είναι αντιπαραγωγική και αφελής.

Καλεσμένη στην εκπομπή Ι Talk, για να απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού, η Ίνα Σεφτσένκο, ένα από τα ιδρυτικά μέλη του κινήματος Femen.

«Τα στήθη μας «ουρλιάζουν» και ο κόσμος δεν μπορεί να αγνοήσει το μήνυμα. Έχουμε μετατρέψει το γυμνό μας σώμα σε πολιτικό όπλο», τονίζει η Σεφτσένο και υποστηρίζει οτι οι Femen σέβονται το δικαίωμα των γυναικών στον αραβικό κόσμο, να φοράνε μπούργκα από επιλογή.

Προηγούμενο άρθροΟ Άγιος Βασίλειος, ο Μέγας, από την Καισαρεία…
Επόμενο άρθροΒΙΝΤΕΟ: Καταγγελία για παράνομη σύλληψη πεντάχρονου Παλαιστινίου!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.