2ο Γυμνάσιο Ν.Φιλαδέλφειας: Φωτορεπορτάζ από τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του!

1

OΤο 2ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας παρουσίασε την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 την Χριστουγεννιάτικη γιορτή του.

Γνωστό το σχολείο για τις σχεδόν επαγγελματικές του παραστάσεις, γέμισε με κόσμο που χειροκρότησε θερμά τα παιδιά για τις εξαιρετικές ερμηνείες τους.

Υπεύθυνη καθηγήτρια, η κυρία Αικατερίνη Σάρκου. Ο Σύλλογος Γονέων είχε στήσει bazaar με σκοπό να βοηθήσει τα παιδιά να καταλάβουν το πραγματικό νόημα της γιορτής των Χριστουγέννων.

O O O O O O O

Προηγούμενο άρθροΗ Χριστουγεννιάτικη συναυλία στον Άγιο Ιωάννη Νέας Φιλαδέλφειας (Φωτορεπορτάζ)
Επόμενο άρθροΤελικά πόσο καλή γυμναστική είναι το σεξ-Οι επιστήμονες απαντούν με εμπεριστατωμένη έρευνα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Βλέποντας τις εικόνες ,το μυαλό μου,γύρισε πολλά χρόνια πίσω,στα παιδικά χρόνια,εκείνα του δημοτικού σχολείου,τα χρόνια της δεκαετίας 1960-70 όπου ενα τμήμα,το αποχαιρετιστήριο, πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων ήταν η από καιρού προεργασία-προετοιμασία για την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.ΜΠΡΑΒΟ στην καθηγήτρια,ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.