Η Χριστουγεννιάτικη συναυλία στον Άγιο Ιωάννη Νέας Φιλαδέλφειας (Φωτορεπορτάζ)

0

OΤο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Ι.Ναού Αγίου Ιωάννη και η Βυζαντινή Χορωδία, η Παιδική Χορωδία και η Χορωδία Ενηλίκων της ΕΓΕ Αχαρνών διοργάνωσαν το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013, Χριστουγεννιάτικη Συναυλία μέσα στο χώρο του Ναού.

Οι χορωδίες έψαλλαν Χριστουγεννιάτικους Ύμνους και παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα με  Πρωτοψάλτη και Διδάσκαλο τον κύριο Κωνσταντίνο Κατσικογιώργο. Οι γυναίκες προλόγησαν τα κάλαντα και επεξηγούσαν τη σημασία των τραγουδιών αυτών ανάλογα με την περιοχή του τόπου.

Η βραδιά κύλησε ευχάριστα αλλά και κατανυκτικά, δημιουργώντας την αίσθηση σε όλο το κοινό ότι τα Χριστούγεννα όπως γιορτάζονται στην πατρίδα μας, είναι η πιο όμορφη εποχή του χρόνου.

O O

Προηγούμενο άρθροΣυννεφιά και άνοδος της θερμοκρασίας για αύριο Τρίτη..
Επόμενο άρθρο2ο Γυμνάσιο Ν.Φιλαδέλφειας: Φωτορεπορτάζ από τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.