Ο “Dr” Βασίλης Βέττος «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ» της δημοτικής παράταξης…

0

Νέες «Αποκλειστικές δηλώσεις» έκανε στο Fx-news.gr, ο “Dr”  πλέον… Βασίλης Βέττος!!!

Μετά από «έγκυρες» αλλά ΜΗ επιβεβαιωμένες φήμες που κυκλοφορούν στα στέκια της πόλης ότι, ο κ. “Dr” Βασίλης Βέττος θα είναι ο «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ» δημοτικής παράταξης της πόλης μας, το Fx εξασφάλισε αποκλειστικές δηλώσεις του:

fx-news-epikoinoniologos

Fx-news(B.Βέττος): Κύριε “Dr” Βέττο ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ στην πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας  ότι αναλάβατε την θέση του «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΥ» γνωστής δημοτικής παράταξης? Αληθεύει ???

“Dr” Βασίλης Βέττος: Φυσικά… Άλλωστε ήταν καιρός να εξασκήσω το επάγγελμα που έχω σπουδάσει. Με τρία Master και  δύο Διδακτορικά (Dr)  στην «Επικοινωνία & ΜΜΜ» (communications specialist) καθώς και την πολιτική, μετά από πλήθος σεμιναρίων στο Harvard, Yale κλπ, και πρακτική δίπλα στον Barack Obama, ήρθε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η ώρα…

Fx-news(B.Βέττος): Καλή επιτυχία, με ποιά παράταξη?

“Dr” Βασίλης Βέττος: Με την Ανεξάρτητη ριζοσπαστική δημοκρατική παράταξη «Fx-news» φυσικά… Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Επικεφαλή της παράταξης που μου δίνει την δυνατότητα να εργαστώ στον τομέα που σπούδασα και φυσικά να τον ευχαριστήσω για τα «3.000» τον μήνα, που θα με βοηθήσουν το καλοκαίρι να πάω στην αγαπημένη μου Κεραμίτσα Θεσπρωτίας στην Ήπειρο και να κερνάω όλο τον καφενέ

Fx-news(B.Βέττος): Καλή επιτυχία…

* Φυσικά με λίγο χιούμορ, αποφασίσαμε να απαντήσουμε στα «παπαγαλάκια» της πόλης μας… για μιά ακόμα φορά!

Δείτε επίσης: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Βασίλης Βέττος, Θα είμαι υποψήφιος…»

Προηγούμενο άρθροΚοινωφελής: Πώς κατανέμεται το τελευταίο πακέτο των 4.413 θέσεων στους δήμους (λίστα)
Επόμενο άρθροΠροσλήψεις αναπληρωτών νηπιαγωγών στα ολοήμερα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.