Προσλήψεις αναπληρωτών νηπιαγωγών στα ολοήμερα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

0

sxoleiaΤο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε ότι για το σχολικό έτος 2013-2014 προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές 52 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών για την κάλυψη λειτουργικών κενών αποκλειστικά και μόνον στο Ολοήμερο Τμήμα των Ολοήμερων Νηπιαγωγείων στο πλαίσιο υλοποίησης των Πράξεων «Υποστήριξη των Ολοήμερων Σχολείων (Β) – Άξονας Προτεραιότητας 1», «Υποστήριξη των Ολοήμερων Σχολείων (Β) – Άξονας Προτεραιότητας 2» και «Υποστήριξη των Ολοήμερων Σχολείων (Β) – Άξονας Προτεραιότητας 3» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» για το διδακτικό έτος 2013-2014.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας από την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου έως και την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013όπου και θα τοποθετηθούν προσωρινά με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης, μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.

Σημειώνεται ότι ως ημερομηνία πρόσληψης των προσωρινών αναπληρωτών λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας στην οικεία Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Οι πίνακες των ονομάτων είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας.
(diorismos.gr)

Προηγούμενο άρθροΟ “Dr” Βασίλης Βέττος «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ» της δημοτικής παράταξης…
Επόμενο άρθροΗ ιστορική πτήση των αδελφών Ράιτ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.