Σκέψεις για μαύρες φανέλες στην μπασκετική ΑΕΚ στη μνήμη του Αμερικάνου…

0

Σκέψεις να αγωνιστεί με ολόμαυρες εμφανίσεις όλη την αγωνιστική περίοδο, ως ένδειξη πένθους για τον Γιώργο Αμερικάνο, έκανε η διοίκηση της μπασκετικής ΑΕΚ, σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας «Ώρα των σπορ». 

 

Με τις μαύρες φανέλες αύριο κόντρα στον ΟΦΗ
Με τις μαύρες φανέλες αύριο κόντρα στον ΟΦΗ

Κάτι τέτοιο, όμως, προσκρούει στον κανονισμό της ΕΟΚ και για τον φόβο των Ιουδαίων οι κιτρινόμαυροι προς το παρών άφησαν την σκέψη αυτή στο περιθώριο. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει πως δεν αναζητούνται άλλοι τρόποι από πλευράς διοίκησης και για άλλες δράσεις που θα αφορούν την μνήμη προς τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα που φόρεσε την φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος.

 

Πένθος διαρκείας για τον χαμό του Αμερικάνου
Πένθος διαρκείας για τον χαμό του Αμερικάνου

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Ένωση στην αυριανή πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 μπάσκετ ανδρών θα φορέσει την μαύρη φανέλα, στο Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ. Σε ό,τι αφορά τους εντός έδρας αγώνες, στο κλειστό της Ζωφριάς, οι παίκτες θα φορούν την κιτρινόμαυρη φανέλα και θα υπάρχει μαύρο διακριτικό στο πέτο.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο5μηνα: Λήγει στις 12 η προθεσμία αιτήσεων!(Προκήρυξη)
Επόμενο άρθροΣτα χέρια του Ιβάν Σαββίδη το «Μακεδονία Παλλάς»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.